Laptop scherm reparatie

  In eerste instantie lijkt het goed te gaan. U start uw laptop op en alles lijkt te werken. Toch krijgt u geen beeld. Wat nu? Of zit er een barst in het scherm, wat het wel erg lastig maakt om dat verslag te typen. Wat het probleem ook is met uw laptop scherm, Fixers staat voor u klaar. Kom binnenlopen bij een van onze 5 servicepunten en uw laptop wordt binnen 60 minuten gemaakt. U kunt ook uw laptop laten ophalen of opsturen. Uw laptop weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Want we simply make people happy!

  Meld hier je reparatie aan

  Laptop scherm reparatie binnen 60 minuten

  Problemen aan uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Kom in dat geval langs bij Fixers voor laptop scherm reparatie. Binnen 60 minuten wordt het scherm van uw laptop vervangen. Tijdens het wachten kunt u rustig een kopje koffie of thee drinken. Ook kunt u gebruikmaken van onze (gratis) wifi.

  Geen tijd om langs te komen? Geen probleem!

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Of is er geen Fixers vestiging in uw buurt? Maak dan gebruik van de ophaalservice. Via de site maakt u dan een afspraak en PostNL komt dan op de afgesproken tijd uw laptop ophalen bij u thuis of op uw werk. U kiest zelf wat u het prettigst vindt. Binnen 24 uur na ontvangst wordt het scherm van uw laptop vervangen. Dat is onze smart service with a smile! Geen tijd om op de postbode te wachten? U kunt uw laptop ook naar ons opsturen.

  Laptop scherm vervangen?

  Fixers staat voor het leveren van kwaliteit. Wij zoeken dan ook naar dé beste oplossing voor u wanneer u laptop scherm vervangen moet worden. Voordat uw laptop scherm vervangen wordt, wordt het probleem kosteloos onderzocht. De reparatie en de kosten ervan worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas als u akkoord geeft, dan wordt de scherm reparatie uitgevoerd. Dankzij de werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

  Scherm reparatie laptop? Daarom kiest u voor Fixers

  1. 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  2. Kom gerust binnenlopen bij één van onze servicepunten. Binnen 60 minuten wordt de scherm reparatie uitgevoerd.
  3. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor de ophaalservice of het opsturen van uw laptop.
  4. Heldere reparatiekosten. De tarieven zijn all-in. U betaalt achteraf geen extra btw- of montagekosten.
  5. Fixers staat garant voor het leveren van kwaliteit. Daarom werkt Fixers alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

  Kosten laptop scherm repareren

  Fixers hanteert heldere tarieven. De kosten voor de reparatie van uw laptop scherm zijn all-in. U betaalt dus achteraf niet nog extra btw- of montagekosten. Geen vervelende verrassingen achteraf wanneer u uw laptop scherm laat repareren bij Fixers. De kosten voor het vervangen van uw laptop scherm verschillen per type. Hier kunt u zien wat de per model zijn. Staat uw laptop er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Heeft u een ander defect aan uw laptop? Ook dan kunt u uitstekend bij Fixers terecht. Als reparateur van smart devices met jarenlange ervaring kan Fixers u uitstekende bij elke reparatie helpen. Wilt u graag meer informatie over de reparatie van uw laptop scherm? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail naar: of neem telefonisch contact op met een van onze . Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap