0880040900

Laptop scherm reparatie

Meld je reparatie aan

In eerste instantie lijkt het goed te gaan. U start uw laptop op en alles lijkt te werken. Toch krijgt u geen beeld. Wat nu? Of zit er een barst in het scherm, wat het wel erg lastig maakt om dat verslag te typen. Wat het probleem ook is met uw laptop scherm, Fixers staat voor u klaar. Kom binnenlopen bij een van onze 5 servicepunten en uw laptop wordt vaak al dezelfde dag gemaakt. U kunt ook uw laptop laten ophalen of opsturen. Uw laptop weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Want we simply make people happy!

Meld hier je reparatie aan

Laptop scherm reparatie

Problemen aan uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Kom in dat geval langs bij Fixers voor laptop scherm reparatie. Vaak wordt dezelfde dag al het scherm van uw laptop vervangen indien voorradig. Tijdens het wachten kunt u rustig een kopje koffie of thee drinken. Ook kunt u gebruikmaken van onze (gratis) wifi.

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Of is er geen Fixers vestiging in uw buurt? Maak dan gebruik van de ophaalservice. Via de site maakt u dan een afspraak en PostNL komt dan op de afgesproken tijd uw laptop ophalen bij u thuis of op uw werk. U kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt het scherm van uw laptop vervangen. Dat is onze smart service with a smile! Geen tijd om op de postbode te wachten? U kunt uw laptop ook naar ons opsturen.

Laptop scherm vervangen?

Fixers staat voor het leveren van kwaliteit. Wij zoeken dan ook naar dé beste oplossing voor u wanneer u laptop scherm vervangen moet worden. Voordat uw laptop scherm vervangen wordt, wordt het probleem onderzocht. De reparatie en de kosten ervan worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas als u akkoord geeft, dan wordt de scherm reparatie uitgevoerd. Dankzij de werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Scherm reparatie laptop? Daarom kiest u voor Fixers

  1. 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  2. Kom gerust binnenlopen bij één van onze servicepunten. Vaak dezelfde dag al wordt de scherm reparatie uitgevoerd indien voorradig.
  3. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor de ophaalservice of het opsturen van uw laptop.
  4. Heldere reparatiekosten. De tarieven zijn all-in. U betaalt achteraf geen extra btw- of montagekosten.
  5. Fixers staat garant voor het leveren van kwaliteit. Daarom werkt Fixers alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Kosten laptop scherm repareren

Fixers hanteert heldere tarieven. De kosten voor de reparatie van uw laptop scherm zijn all-in. U betaalt dus achteraf niet nog extra btw- of montagekosten. Geen vervelende verrassingen achteraf wanneer u uw laptop scherm laat repareren bij Fixers. De kosten voor het vervangen van uw laptop scherm verschillen per type. Hier kunt u zien wat de per model zijn. Staat uw laptop er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een ander defect aan uw laptop? Ook dan kunt u uitstekend bij Fixers terecht. Als reparateur van smart devices met jarenlange ervaring kan Fixers u uitstekende bij elke reparatie helpen. Wilt u graag meer informatie over de reparatie van uw laptop scherm? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail naar: of neem telefonisch contact op met een van onze . Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap