Geen beeld meer?

  Is het scherm van uw laptop gebarsten of krijgt u strepen in het beeld? Wij vervangen het defecte LCD-Scherm binnen 24 uur! Want wij begrijpen dat uw laptop onmisbaar is en voeren daarom de reparatie zo snel mogelijk uit. Breng uw laptop langs bij ons servicepunt voor het vervangen van het defecte scherm of stuur uw laptop zelf naar ons op!

  Hoe werkt het?

  Als u uw reparatie langs brengt bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep dan wordt uw laptop ingenomen door een van onze monteurs. Na uw goedkeuring van de reparatiekosten wordt er direct gestart met de reparatie van uw laptop. Omdat wij alle meest voorkomende LCD-Schermen op voorraad hebben kunnen wij de reparatie van uw laptop vaak al binnen 24 uur uitvoeren. Zo kunt u snel weer aan de slag en is uw laptop weer als nieuw!

  Wat kost het vervangen?

  Een belangrijke vraag natuurlijk! De kosten voor het reparatie beeldscherm laptop bedragen €49,95,-. Daarbij komen de kosten van het vervangende scherm. Deze zijn per scherm verschillend. Bent u benieuwd naar de kosten voor het vervangende scherm? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag direct verder met uw vragen. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons servicepunt.

  Kies je merk

  Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap