Laptop scherm vervangen

Is het scherm van uw laptop gebarsten en wilt u het scherm van uw laptop snel laten vervangen? Dan zit u bij Fixers.nl helemaal goed! Wij hebben de meest voorkomende LCD schermen altijd op voorraad en kunnen daardoor de reparatie van uw laptop uitvoeren terwijl u wacht. U kunt dus direct weer aan het werk!

Maak hieronder een keuze uit het formaat van het LCD scherm van uw laptop om de reparatietarieven te bekijken. Staat uw laptop hier niet bij? Neem dan contact op met onze monteurs. Wij helpen u graag verder!

Laptop scherm reparatie tarieven

Bij een laptop scherm reparatie is het juiste type en kwaliteit belangrijk. Door onze ervaring weten wij precies welk scherm bij uw laptop hoort. Onderstaande tarieven zijn van toepassing op 95% van de laptops (geen Macbooks). Op het moment een tarief afwijkt van onderstaande nemen wij hierover contact op.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief reparatiekosten en BTW, geen verassingen. Bovenstaande tarieven gelden niet voor Apple Macbooks.

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

timer
Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
van
Reparatie bij jou op locatie
certificate
Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap