0880040900

Toetsenbord laptop vervangen

Meld je reparatie aan

Wanneer u dagelijks met uw laptop werkt, maakt u enorm veel gebruik van het toetsenbord en dan met name de spatiebalk. Regelmatig komt het dan ook voor dat de spatiebalk (of een andere veelgebruikte toets) niet meer reageert. Dit kan leiden tot enorme frustraties, omdat typen lastig wordt. Een laptop toetsenbord vervangen gebeurt snel en vakkundig door de ervaren monteurs van Fixers. Op die manier kunt u snel weer aan de slag!

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Het toetsenbord van uw laptop vervangen?

Problemen met uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Fixers begrijpt dat. Daarom bieden wij u onze ophaalservice aan. U maakt dan via onze website een ophaalafspraak. PostNL haalt uw laptop op en na de diagnose en reparatie wordt deze weer zo snel mogelijk naar u retour gestuurd. Uw laptop toetsenbord laten repareren? dan kunt u ook uw laptop naar ons opsturen.

Laptop toetsenbord reparatie tarieven

Bijna iedere laptop heeft een ander toetsenbord. Hierdoor verschillen de kosten voor laptop toetsenbord reparatie per merk en model. Het standaard reparatietarief om het toetsenbord van uw laptop te vervangen is €49,-. Hierbij komen nog de kosten voor het onderdeel. Voordat het toetsenbord vervangen wordt, wordt u altijd ingelicht over wat de kosten zijn. Fixers hanteert transparante tarieven, wat wil zeggen dat u achteraf geen btw- of montagekosten betaalt. Pas na u akkoord wordt de reparatie ook uitgevoerd.

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Toetsenbord laptop reparatie: dé beste oplossing

Fixers staat voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit. Onze monteurs zoeken dan ook altijd dé beste oplossing voor u. Daarom gaat Fixers altijd met zorg te werk als wij uw laptop toetsenbord vervangen. Daarbij werken wij altijd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Fixers biedt u de zekerheid dat het probleem vakkundig verholpen wordt. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel krijgt.

Laptop toetsenbord laten repareren?

Dankzij de jarenlange ervaring en de technisch hoog opgeleide medewerkers weet u zeker dat uw laptop bij Fixers in goede handen is. De reparatie toetsenbord laptop wordt altijd vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. U kunt voor meer informatie contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: of bel naar een van onze .Wij zijn 6 dagen per week te bereiken.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap