Lenovo upgrade SSD of HDD

  Gaat de 100 meter sprint nog sneller dan het opstarten van uw laptop? Dan kunt u uit frustratie natuurlijk uw laptop uit het raam gooien, maar kom liever langs bij een Fixers Servicepunt. Vaak biedt een Lenovo upgrade SSD of HDD uitkomst. Deze reparatie kan in de meeste gevallen al binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Lenovo HDD upgrade binnen 60 minuten

  U zit er natuurlijk niet op te wachten dat u uw laptop moet missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk, school of gewoon thuis. U wilt dan ook vlug en vakkundig op weg geholpen worden. Daar zorgt Fixers dan ook gewoon voor. Een Lenovo HDD upgrade kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Onder het genot van een vers kopje koffie kunt u meekijken met de reparatie.

  Een Lenovo SSD upgrade of HDD? Kies voor de 24-uursservice

  Uiteraard kunt u ook van onze reparatieservice gebruikmaken wanneer er geen Servicepunt bij u in de buurt is of u niet langs kunt komen. Fixers heeft namelijk ook een 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw laptop op te laten halen door PostNL of u stuurt hem dan zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, de Lenovo SSD upgrade uitgevoerd en wordt uw laptop klaargemaakt voor verzending. En dat kan in de meeste gevallen al binnen 24 uur.

  Lenovo upgrade SSD of HDD? Hoe gaat dat dan?

  De harde schijf is een belangrijk onderdeel van uw laptop. Die mooie vakantiefoto’s en andere belangrijke bestanden worden namelijk hierop opgeslagen. Daarnaast draagt de harde schijf aan de snelheid van uw laptop.

  Een Lenovo upgrade SSD of HDD kan om diverse redenen nodig zijn. De schijf kan door ouderdom vol raken of door een ongeluk beschadigd. Fixers kan dan twee reparaties uitvoeren:

  • Een Lenovo HDD upgrade met behoud van data. Dit is alleen een optie wanneer de schijf nog werkt.
  • Wanneer uw harde schijf niet meer werkt, dan zal deze opnieuw geïnstalleerd moeten worden. Hierbij gaan al uw gegevens verloren.

  Een Lenovo SSD upgrade? Of gaat u toch voor een HDD?

  Nog niet zo lang geleden stond opslagruimte gelijk aan de harde schijf. Tegenwoordig is het niet meer de enige manier om dingen op te slaan op uw laptop. Wat de opties precies zijn, zetten we graag voor u op een rijtje.

  1. Traditionele Lenovo HDD upgrade (harde schijf)

  De HDD, beter bekend als de harde schijf, bestaat uit een draaiende magnetisch schijf. Wanneer u voor deze traditionele manier van opslaan kiest, dan krijg u vaak veel opslagruimte tegen een lage prijs. Nadeel is wel dat deze manier van opslaan vaak iets langzamer is dan een SSD schijf.

  2. Lenovo SSD upgrade

  De Solid State Disk, of kort gezegd SSD, werkt met geheugenchips. Deze chips bewegen niet, waardoor een SSD sneller is dan de traditionele harde schijf. Een Lenovo upgrade SSD combineert dus het beste van twee werelden: opslag en snelheid. De prijs van een SSD ligt alleen wel hoger dan die van een HDD.

  Laat uw Lenovo HDD upgrade uitvoeren door Fixers

  Fixers maakt het voor u niet moeilijker dan dat het is. Onze monteurs leggen daarom helder aan u uit wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Geen zorgen! Pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Bij Fixers komt u dus nooit voor vervelende verrassingen te staan!

  Bij Fixers is uw laptop in goede handen! Ook voor een andere reparatie. En natuurlijk bent u met een defecte smartphone, tablet of iMac ook bij ons aan het juiste adres.

  Twijfelt u of een Lenovo upgrade SSD of een nieuwe HDD plaatsen de oplossing is voor u? Neemt u dan gerust contact op. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: of bel naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap