0880040900

Lenovo scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Op het eerste gezicht leek het opstarten van uw laptop goed gaan. Alle lichtjes gaan aan en u hoort uw laptop rammelen. Toch krijgt u geen beeld. Of zit er een barst in het beeldscherm, waardoor het beeld zwart blijft? In beide gevallen biedt Lenovo scherm reparatie dé oplossing. Een Lenovo scherm vervangen kan in de meeste gevallen indien voorradig binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de ophaalservice.

Een Lenovo scherm vervangen binnen 60 minuten

Eigenlijk wilt u uw laptop niet al te lang missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk of thuis. Dat begrijpt Fixers als geen ander en daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen indien voorradig kan binnen 60 minuten het Lenovo scherm vervangen worden. Kom dus gerust eens langs met uw defecte laptop!

Ophaalservice voor Lenovo scherm reparatie

Kunt u niet bij een Fixers Servicepunt langskomen voor Lenovo scherm reparatie? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze ophaalservice. U kunt ervoor kiezen om een ophaalafspraak te maken. PostNL komt uw laptop dan thuis of op uw werk ophalen. U kunt natuurlijk ook uw laptop naar ons opsturen. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending.

Is een Lenovo scherm vervangen wel dé oplossing?

Bij een scheur of een barst is het natuurlijk duidelijk dat het Lenovo scherm vervangen moet worden. Maar bij een ander defect hoeft dat niet meteen zo heel duidelijk te zijn. Een zwart scherm kan betekenen dat het lcd display kapot is, maar ook de videokaart kan niet goed werken. In dat laatste geval moet de videokaart vervangen worden en heeft Lenovo scherm reparatie dus geen zin.

Je wilt natuurlijk dat het probleem ook echt opgelost wordt. Dat begrijpt Fixers. Voordat een reparatie uitgevoerd wordt, onderzoeken onze monteurs graag uw laptop. Vervolgens communiceren zij de reparatie en kosten met u. Geen zorgen: pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd.

Bij een Lenovo scherm reparatie wordt alleen gewerkt met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard krijgt u ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Voor Lenovo scherm reparatie gaat u natuurlijk naar Fixers

Moet uw Lenovo scherm vervangen worden? Dan is uw laptop uiteraard in goede handen bij Fixers. Natuurlijk kunt u voor andere (laptop)reparaties ook uitstekend terecht bij één van onze Fixers Servicepunten. Loop dus gerust een bij ons binnen!

Heeft u nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar: of bel naar een .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap