0880040900

Lenovo scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Op het eerste gezicht leek het opstarten van uw laptop goed gaan. Alle lichtjes gaan aan en u hoort uw laptop rammelen. Toch krijgt u geen beeld. Of zit er een barst in het beeldscherm, waardoor het beeld zwart blijft? In beide gevallen biedt Lenovo scherm reparatie dé oplossing. Een Lenovo scherm vervangen kan in de meeste gevallen binnen 3-5 werkdagen. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de ophaalservice.

Is een Lenovo scherm vervangen wel dé oplossing?

Bij een scheur of een barst is het natuurlijk duidelijk dat het Lenovo scherm vervangen moet worden. Maar bij een ander defect hoeft dat niet meteen zo heel duidelijk te zijn. Een zwart scherm kan betekenen dat het lcd display kapot is, maar ook de videokaart kan niet goed werken. In dat laatste geval moet de videokaart vervangen worden en heeft Lenovo scherm reparatie dus geen zin.

Je wilt natuurlijk dat het probleem ook echt opgelost wordt. Dat begrijpt Fixers. Voordat een reparatie uitgevoerd wordt, onderzoeken onze monteurs graag uw laptop. Vervolgens communiceren zij de reparatie en kosten met u. Geen zorgen: pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd.

Bij een Lenovo scherm reparatie wordt alleen gewerkt met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard krijgt u ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Voor Lenovo scherm reparatie gaat u natuurlijk naar Fixers

Moet uw Lenovo scherm vervangen worden? Dan is uw laptop uiteraard in goede handen bij Fixers. Natuurlijk kunt u voor andere (laptop)reparaties ook uitstekend terecht bij één van onze Fixers Servicepunten. Loop dus gerust een bij ons binnen!

Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap