0880040900

Lenovo toetsenbord vervangen

Meld je reparatie aan

Pas wanneer het toetsenbord van uw laptop niet goed werkt, dan beseft u eigenlijk hoe vaak u gebruikmaakt hiervan. Een zin tikken wordt bijvoorbeeld wel erg lastig zonder de spatiebalk. U kunt natuurlijk een omweg verzinnen om toch van die bepaalde toets gebruik te maken, maar kom liever langs bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen wordt uw toetsenbord Lenovo vervangen binnen 1-3 werkdagen. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de ophaalservice.

Meld hier je reparatie aan

Lenovo toetsenbord vervangen

Natuurlijk zit u er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Dat begrijpt Fixers en daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-uw-wacht service. Een toetsenbord Lenovo vervangen kunnen onze monteurs in de meeste gevallen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt, thee mag natuurlijk ook ; ). In de meeste gevallen zal de reparatie worden uitgevoerd in 1-3 werkdagen. Loop dus gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt.

Uw Lenovo toetsenbord vervangen? Ook als u niet langs kunt komen

Natuurlijk staat Fixers ook graag voor u klaar als u niet langs kunt komen. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice. U stuurt dan uw laptop naar ons op of maakt gebruik van de . Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, het Lenovo toetsenbord vervangen en wordt uw laptop weer klaargemaakt voor verzending.

Wat kost een Lenovo toetsenbord vervangen?

Niet elke laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord Lenovo vervangen verschillen hierdoor per model. Het standaardtarief voor het vervangen van een toetsenbord is €49,-. Hier bovenop komen nog de kosten van het toetsenbord. De reparatiekosten voor een Lenovo toetsenbord vervangen zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent!

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Een Lenovo toetsenbord vervangen met oog voor kwaliteit

U wordt bij Fixers niet alleen snel weer op weg geholpen. Onze monteurs zoeken ook altijd naar dé beste oplossing voor u. En natuurlijk vinden zij die ook ; )

Dat is niet alles! Bij het vervangen van uw toetsenbord wordt uiteraard alleen maar gewerkt met onderdelen van de hoogste kwaliteit. U weet zo zeker dat het probleem ook echt opgelost wordt. En natuurlijk krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Een toetsenbord Lenovo vervangen laat u natuurlijk over aan Fixers

Bij Fixers is uw laptop dus in goede handen. Ook voor een andere reparatie! En natuurlijk kunt u met een tablet, iMac of smartphone bij ons terecht.

Heeft u nog een vraag? Of wilt u graag meer informatie over een Lenovo toetsenbord vervangen? Neem dan gerust contact op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap