Lenovo toetsenbord vervangen

  Pas wanneer het toetsenbord van uw laptop niet goed werkt, dan beseft u eigenlijk hoe vaak u gebruikmaakt hiervan. Een zin tikken wordt bijvoorbeeld wel erg lastig zonder de spatiebalk. U kunt natuurlijk een omweg verzinnen om toch van die bepaalde toets gebruik te maken, maar kom liever langs bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen wordt uw toetsenbord Lenovo vervangen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Lenovo toetsenbord vervangen in 60 minuten

  Natuurlijk zit u er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Dat begrijpt Fixers en daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-uw-wacht service. Een toetsenbord Lenovo vervangen kunnen onze monteurs in de meeste gevallen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt, thee mag natuurlijk ook ; ). In de meeste gevallen zijn 60 minuten. Loop dus gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt.

  Uw Lenovo toetsenbord vervangen? Ook als u niet langs kunt komen

  Natuurlijk staat Fixers ook graag voor u klaar als u niet langs kunt komen. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice. U stuurt dan uw laptop naar ons op of maakt gebruik van de . Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, het Lenovo toetsenbord vervangen en wordt uw laptop weer klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dit binnen 24 uur gepiept.

  Wat kost een Lenovo toetsenbord vervangen?

  Niet elke laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord Lenovo vervangen verschillen hierdoor per model. Het standaardtarief voor het vervangen van een toetsenbord is €49,-. Hier bovenop komen nog de kosten van het toetsenbord. De reparatiekosten voor een Lenovo toetsenbord vervangen zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent!

  Laptop toetsenbord vervangen
  € 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

  Een Lenovo toetsenbord vervangen met oog voor kwaliteit

  U wordt bij Fixers niet alleen snel weer op weg geholpen. Onze monteurs zoeken ook altijd naar dé beste oplossing voor u. En natuurlijk vinden zij die ook ; )

  Dat is niet alles! Bij het vervangen van uw toetsenbord wordt uiteraard alleen maar gewerkt met onderdelen van de hoogste kwaliteit. U weet zo zeker dat het probleem ook echt opgelost wordt. En natuurlijk krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

  Een toetsenbord Lenovo vervangen laat u natuurlijk over aan Fixers

  Bij Fixers is uw laptop dus in goede handen. Ook voor een andere reparatie! En natuurlijk kunt u met een tablet, iMac of smartphone bij ons terecht.

  Heeft u nog een vraag? Of wilt u graag meer informatie over een Lenovo toetsenbord vervangen? Neem dan gerust contact op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap