0880040900

Lenovo toetsenbord vervangen

Meld je reparatie aan

Pas wanneer het toetsenbord van uw laptop niet goed werkt, dan beseft u eigenlijk hoe vaak u gebruikmaakt hiervan. Een zin tikken wordt bijvoorbeeld wel erg lastig zonder de spatiebalk. U kunt natuurlijk een omweg verzinnen om toch van die bepaalde toets gebruik te maken, maar kom liever langs bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen wordt uw toetsenbord Lenovo vervangen binnen 1-3 werkdagen. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de ophaalservice.

Meld hier je reparatie aan

Lenovo toetsenbord vervangen

Natuurlijk zit u er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Dat begrijpt Fixers en daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-uw-wacht service. Een toetsenbord Lenovo vervangen kunnen onze monteurs in de meeste gevallen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt, thee mag natuurlijk ook ; ). In de meeste gevallen zal de reparatie worden uitgevoerd in 1-3 werkdagen. Loop dus gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt.

Uw Lenovo toetsenbord vervangen? Ook als u niet langs kunt komen

Natuurlijk staat Fixers ook graag voor u klaar als u niet langs kunt komen. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice. U stuurt dan uw laptop naar ons op of maakt gebruik van de . Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, het Lenovo toetsenbord vervangen en wordt uw laptop weer klaargemaakt voor verzending.

Wat kost een Lenovo toetsenbord vervangen?

Niet elke laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord Lenovo vervangen verschillen hierdoor per model. Het standaardtarief voor het vervangen van een toetsenbord is €49,-. Hier bovenop komen nog de kosten van het toetsenbord. De reparatiekosten voor een Lenovo toetsenbord vervangen zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent!

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Een Lenovo toetsenbord vervangen met oog voor kwaliteit

U wordt bij Fixers niet alleen snel weer op weg geholpen. Onze monteurs zoeken ook altijd naar dé beste oplossing voor u. En natuurlijk vinden zij die ook ; )

Dat is niet alles! Bij het vervangen van uw toetsenbord wordt uiteraard alleen maar gewerkt met onderdelen van de hoogste kwaliteit. U weet zo zeker dat het probleem ook echt opgelost wordt. En natuurlijk krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Een toetsenbord Lenovo vervangen laat u natuurlijk over aan Fixers

Bij Fixers is uw laptop dus in goede handen. Ook voor een andere reparatie! En natuurlijk kunt u met een tablet, iMac of smartphone bij ons terecht.

Heeft u nog een vraag? Of wilt u graag meer informatie over een Lenovo toetsenbord vervangen? Neem dan gerust contact op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap