0880040900
Fixers ingang

Breda

Apple Service Provider
Wilhelminastraat 1, 4818SB Breda
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Welkom bij Fixers Breda

In onze vestiging aan de Wilhelminastraat repareren wij jouw device zo snel mogelijk. De locatie is goed bereikbaar en je kan er makkelijk parkeren voor de deur tegen een relatief laag parkeerbedrag. Terwijl je aan het wachten bent op je reparatie kan je er een gezellige tijd van maken. Zo kan je winkelen in het mooie centrum van Breda en zijn er talloze winkels bij ons in de straat. Het Wilhelminapark ligt bij ons om de hoek waar je een heerlijke wandeling kunt maken. Uiteraard kan je ook in ons Service Point wachten met een bakje koffie en onze gezelligheid!

Voor jouw reparatie ben je van harte welkom bij Fixers Breda. Ook kan je onze gecertificeerde technicians altijd vragen om advies.

Quick Fix home 2 2 2

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Fixers is Authorised Service Provider

Snelle en betrouwbare reparatie

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en betrouwbaar, met door Apple gecertificeerde technicians en altijd met originele Apple onderdelen.

Reparatie van alle merken smartphone, tablet en laptop