0880040900
Fixers ingang

Breda

Wilhelminastraat 1, 4818SB Breda
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Welkom bij Fixers Breda

In onze vestiging aan de Wilhelminastraat repareren wij jouw device zo snel mogelijk. De locatie is goed bereikbaar en je kan er makkelijk parkeren voor de deur tegen een relatief laag parkeerbedrag. Terwijl je aan het wachten bent op je reparatie kan je er een gezellige tijd van maken. Zo kan je winkelen in het mooie centrum van Breda en zijn er talloze winkels bij ons in de straat. Het Wilhelminapark ligt bij ons om de hoek waar je een heerlijke wandeling kunt maken. Uiteraard kan je ook in ons Service Point wachten met een bakje koffie en onze gezelligheid!

Voor jouw reparatie ben je van harte welkom bij Fixers Breda. Ook kan je onze gecertificeerde technicians altijd vragen om advies.

Quick Fix home 2 2 2

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Reparation 2x

Fixers is Apple Independent Repair Provider

Originele Apple onderdelen & compatible onderdelen

Fixers is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider. Dit betekent dat wij Apple devices mogen repareren. We hebben zowel originele Apple onderdelen als de hoogste kwaliteit compatible onderdelen Fixers Premium en Fixers Basic. Ook hebben we toegang tot de professionele diagnostische tools van Apple.

Reparatie van alle merken smartphone, tablet en laptop