0880040900
Fixers ingang

Rosmalen

Apple Service Provider
Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Welkom bij Fixers Rosmalen

Fixers is gevestigd op Burgemeester Burgerslaan 40B in Rosmalen. Ons Service Point is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Zo kan je makkelijk met de auto langskomen en gratis voor de deur parkeren.

Tijdens het wachten op je device kun je natuurlijk trek krijgen. Gelukkig is de McDonald's bij ons om de hoek om even wat te eten en drinken. Je kan natuurlijk ook lekker de stad ingaan of even naar de meubelboulevard. Op De Bossche WoonBoulevard vind je allerlei winkels op het gebied van meubels, keukens, badkamers en slaapcomfort. Uiteraard kan je ook in ons Service Point wachten met een heerlijk bakje koffie. 

Quick Fix home 2 2 2

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Fixers is Authorised Service Provider

Snelle en betrouwbare reparatie

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en betrouwbaar, met door Apple gecertificeerde technicians en altijd met originele Apple onderdelen.

Reparatie van alle merken smartphone, tablet en laptop