0880040900

Fixers Sliedrecht

Meld je reparatie aan

Welkom bij de allereerste Fixers shop-in-shop! Voortaan kun je hier je mobiele device laten fixen terwijl je rustig shopt voor schroeven, sanitair of andere bouwmaterialen voor je huis. Hoe handig is dat?

Fixers repareert smartphones, tablets, laptops en computers én verkoopt Premium refurbished Fixers devices en accessoires. De meeste reparaties zijn al binnen 30 minuten gereed. Op onze locatie in Sliedrecht kun je in de Praxis terecht voor al je reparaties! Wil je liever thuisservice? Dan kan dat ook! Met onze unieke Fixersbus komen we bij jou op locatie langs om je device te maken.

De Praxis Sliedrecht is de 1e Fixers shop-in-shop en gevestigd
aan de Prisma 101, 3364 DJ Sliedrecht.

TOON ROUTEBESCHRIJVING


Meer in Sliedrecht:

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap