MacBook keyboard reparatie

  Heeft u vloeistoffen over het toetsenbord van uw MacBook laten vallen en functioneert uw toetsenbord nu niet meer? Dan kan het noodzakelijk zijn om het toetsenbord van uw MacBook te vervangen. We kunnen de reparatie van uw MacBook binnen enkele werkdagen uitvoeren zodat u snel weer aan het werk kunt.

  Heeft u vragen over de reparatie van uw MacBook of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor het vervangen van het toetsenbord van uw MacBook wisselen per type. Natuurlijk maken we voorafgaand aan de reparatie eerst een uitgebreide kostenopgave die we telefonisch met u bespreken. Deze prijsopgave kunt u natuurlijk ook schriftelijk ontvangen voor uw verzekeringsmaatschappij.

  Bent u verzekerd?

  Als uw MacBook binnenshuis schade heeft ondervonden dan valt dit in bijna alle gevallen onder uw inboedelverzekering. Neem voorafgaand aan de reparatie daarom altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Wij zorgen dan voor een goede en duidelijke prijsopgave voor uw verzekeringsmaatschappij!

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap