0880040900

MacBook keyboard reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u vloeistoffen over het toetsenbord van uw MacBook laten vallen en functioneert uw toetsenbord nu niet meer? Dan kan het noodzakelijk zijn om het toetsenbord van uw MacBook te vervangen. Wij hebben de toetsenborden van alle soorten MacBooks centraal op voorraad. Hierdoor kunnen we de reparatie van uw MacBook binnen 1-3 werkdagen uitvoeren zodat u snel weer aan het werk kunt.

Heeft u vragen over de reparatie van uw MacBook of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het vervangen van het toetsenbord van uw MacBook bedragen €99,95. Daarbij komen de kosten van het te vervangen onderdeel. Deze kosten komen meestal uit tussen de €60,00 en €100,00. Natuurlijk maken we voorafgaand aan de reparatie eerst een uitgebreide kostenopgave die we telefonisch met u bespreken. Deze prijsopgave kunt u natuurlijk ook schriftelijk ontvangen voor uw verzekeringsmaatschappij.

Bent u verzekerd?

Als uw MacBook binnenshuis vochtschade heeft ondervonden dan valt dit in bijna alle gevallen onder uw inboedelverzekering. Neem voorafgaand aan de reparatie daarom altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Wij zorgen dan voor een goede en duidelijke prijsopgave voor uw verzekeringsmaatschappij!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap