0880040900
Fixers ingang

Blaricum

Torenlaan 9, 1261GA Blaricum
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Macbook reparatie Blaricum.

Het gebeurt misschien niet dagelijks, maar een aantal keer per jaar is realistisch: je macbook valt op de grond! Soms zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het apparaat defect zijn geraakt. In de meeste gevallen zijn de onderdelen losgeraakt of zelf beschadigd. In dat geval wil je een kostbare Apple Macbook laten maken.

Het gebeurt regelmatig dat een laptop botst tegen een object, of zelfs valt. In sommige gevallen is deze direct kapot of raken onderdelen beschadigd. We helpen u graag met een Macbook reparatie in Blaricum. Binnen 30 minuten krijgt een een gerepareerde laptop terug met garantie! Naast twaalf maanden garantie is het mogelijk om langs te komen bij ons in Blaricum.

Als je een Macbook weer gemaakt wil hebben kunt u naar Fixers gaan in Blaricum. U krijgt van ons 3 maanden garantie. U komt zo nooit voor verassingen te staan die wat minder aangenaam zijn. Wel zo fijn. Als u door onze specialisten geholpen wilt worden kan dit bij ons in Blaricum. Wij zijn 6 dagen in de week open voor een reparatie in de Winkel.

Macbook reparatie Blaricum.

Als u kiest voor een Apple Macbook reparatie in Blaricum kunt u altijd naar Fixers komen. U kiest dan voor gemak en een perfecte service. Terwijl je geniet van een heerlijke bak koffie wordt uw telefoon gerepareerd. Voordat u het weet is uw laptop weer als nieuw gerepareerd. U kunt ervoor kiezen om een 6 maanden service-garantie te gebruiken. Zo kan je ervan uitgaan dat de Apple Macbook reparatie goed, zorgvuldig en vakkundig wordt verzorgd.

Gebeurt het dat uw macbook weer kapot gaat? Dan reparareren we je Macbook geheel kosteloos. Wil je liever een gezicht bij het verhaal, neem dan contact op met de klanteservice. U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice 088 004 0900. Onze specialisten helpen u altijd met problemen die u heeft aan uw Macbook van Apple

Macbook reparatie Blaricum.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een Apple Macbook reparatie. We hebben alle onderdelen op voorraad, zo gebeurt het nooit dat we uw laptop / macbook niet kunnen repareren. Zo kun je snel weer uw laptop gebruiken. U wordt bij ons dus direct geholpen.

Indien u nog vragen heeft over onze service in Blaricum? Kunt u altijd contact opnemen met onze specialistische monteurs via het telefoonnummer: 088 004 0900. We helpen u graag in onze Apple Repair Store.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores