0880040900

MacBook reparatie Eindhoven

Meld je reparatie aan

De MacBook van Apple is een erg populaire laptop. De allereerste MacBook werd gepresenteerd in 2006. Door de jaren heen zijn technieken sterk verbeterd, echter voorkomt het niet alle defecten. Denk hier bij aan een kapot scherm, kapot toetsenbord of een ander defect. Fixers lost het graag voor u op.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Met onze 24-uurs service wordt uw MacBook binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd. Kies voor onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. U kunt kiezen uit twee opties van de 24-uurs service: of .

Ophaalservice

PostNL komt graag voor ons uw defecte MacBook ophalen. U kiest de plek uit, of het nu op uw werk is of bij u thuis. Vult het voor 16:30 uur in en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending wanneer de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Na ontvangst repareren wij uw tablet en maken onze monteurs het klaar voor verzending, en dat allemaal binnen 24 uur!

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen naar Fixers. Wij raden aan om uw MacBook goed te verpakken voor verzending, op die manier voorkomt u onnodige schade. Stuur uw MacBook met het ingevulde naar Fixers. Na ontvangst beginnen wij meteen met de reparatie, zo heeft u binnen 24 uur uw MacBook terug.

Vakkundige MacBook reparatie Eindhoven

Fixers werkt uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Verschillende MacBook onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad. Zo kunnen wij snel beginnen aan een MacBook reparatie. Wij raden aan om voor een MacBook reparatie alvorens contact op te nemen. Op die manier kunnen wij de voorraad controleren of zo nodig het benodigde onderdeel bestellen. Dan weet u precies hoe lang een reparatie kan gaan duren. Voor een vakkundige MacBook reparatie Eindhoven bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Fixers

Fixers is de geschikte reparatiespecialist voor uw MacBook. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een MacBook een lange tijd kwijt te zijn. Daarom bieden wij een 24-uurs service, met onze snelle en vakkundige service heeft u uw MacBook gerepareerd terug. Dankzij onze kwaliteitsonderdelen is uw MacBook na reparatie weer als nieuw. Heeft u vragen voor uw MacBook reparatie of voor Fixers? Neem dan met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, door te bellen of een mail te sturen. Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen van Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap