0880040900

MacBook reparatie Eindhoven

Meld je reparatie aan

De MacBook van Apple is een erg populaire laptop. De allereerste MacBook werd gepresenteerd in 2006. Door de jaren heen zijn technieken sterk verbeterd, echter voorkomt het niet alle defecten. Denk hier bij aan een kapot scherm, kapot toetsenbord of een ander defect. Fixers lost het graag voor u op.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Met onze 24-uurs service wordt uw MacBook binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd. Kies voor onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. U kunt kiezen uit twee opties van de 24-uurs service: of .

Ophaalservice

PostNL komt graag voor ons uw defecte MacBook ophalen. U kiest de plek uit, of het nu op uw werk is of bij u thuis. Vult het voor 16:30 uur in en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending wanneer de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Na ontvangst repareren wij uw tablet en maken onze monteurs het klaar voor verzending, en dat allemaal binnen 24 uur!

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen naar Fixers. Wij raden aan om uw MacBook goed te verpakken voor verzending, op die manier voorkomt u onnodige schade. Stuur uw MacBook met het ingevulde naar Fixers. Na ontvangst beginnen wij meteen met de reparatie, zo heeft u binnen 24 uur uw MacBook terug.

Vakkundige MacBook reparatie Eindhoven

Fixers werkt uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Verschillende MacBook onderdelen hebben wij vrijwel altijd op voorraad. Zo kunnen wij snel beginnen aan een MacBook reparatie. Wij raden aan om voor een MacBook reparatie alvorens contact op te nemen. Op die manier kunnen wij de voorraad controleren of zo nodig het benodigde onderdeel bestellen. Dan weet u precies hoe lang een reparatie kan gaan duren. Voor een vakkundige MacBook reparatie Eindhoven bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Fixers

Fixers is de geschikte reparatiespecialist voor uw MacBook. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een MacBook een lange tijd kwijt te zijn. Daarom bieden wij een 24-uurs service, met onze snelle en vakkundige service heeft u uw MacBook gerepareerd terug. Dankzij onze kwaliteitsonderdelen is uw MacBook na reparatie weer als nieuw. Heeft u vragen voor uw MacBook reparatie of voor Fixers? Neem dan met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, door te bellen of een mail te sturen. Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen van Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap