MacBook reparatie Enschede

  Is het nodig om uw ? Of een nodig? Fixers vervangt graag het gebarsten scherm voor een nieuwe. Op die manier is uw MacBook weer als nieuw. Een ander defect, denk hierbij aan software- of toetsenbordproblemen, lossen onze monteurs ook graag voor u op.

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle en vakkundige MacBook reparatie Enschede

  Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om MacBook reparaties. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen van uw MacBook of wanneer u problemen heeft met de software, Fixers is de juiste reparatiespecialist die u zoekt. Wij lossen vrijwel elk probleem op zodat u het gebruiksgemak van uw MacBook zo snel mogelijk terug hebt.

  24-uurs service

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze vestigingen te bezoeken kunt u kiezen voor onze . Dit houdt in dat wij uw MacBook ophalen en repareren binnen 24 uur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen. U heeft dus twee opties: of .

  Ophaalservice

  Wanneer je kiest voor onze haalt PostNL uw MacBook op een afgesproken plek op. Het enige wat u moet doen is een invullen, wanneer u dit formulier voor 16:30 invult en verstuurt komen wij uw MacBook de volgende dag ophalen. Wanneer wij uw MacBook ontvangen beginnen wij vrijwel direct aan de reparatie, zo hebben wij bijna elk onderdeel op voorraad. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen).

  Opsturen

  Bent u niet in de gelegenheid om gedurende de dag op een plek aanwezig te zijn voor onze ophaalservice? Kies dan voor zelf . Verpak uw MacBook goed en zorg er voor dat niemand aan het pakketje kan zien dat het om een MacBook gaat. Wanneer u uw MacBook aangetekend opstuurt is het pakketje tot € 500,- verzekerd. Wanneer u kiest voor opsturen betaalt u eveneens de retourzending € 7,95.

  Fixers

  Bij Fixers werken alleen monteurs met jaren ervaring. Zij repareren vrijwel elk MacBook defect zodat u weer het gebruiksgemak terug hebt. Wij werken uitsluitend met onderdelen met een hoge kwaliteit. Zo krijgt u ook op elk reparatieonderdeel 12 maanden garantie. Hiernaast bieden wij altijd gratis onderzoek (m.u.v. vochtschade). Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van onze mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze vestigingen te komen. Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een , of of maak gebruik van het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap