0880040900

MacBook reparatie Enschede

Meld je reparatie aan

Is het nodig om uw ? Of een nodig? Fixers vervangt graag het gebarsten scherm voor een nieuwe. Op die manier is uw MacBook weer als nieuw. Een ander defect, denk hierbij aan software- of toetsenbordproblemen, lossen onze monteurs ook graag voor u op.

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige MacBook reparatie Enschede

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om MacBook reparaties. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen van uw MacBook of wanneer u problemen heeft met de software, Fixers is de juiste reparatiespecialist die u zoekt. Wij lossen vrijwel elk probleem op zodat u het gebruiksgemak van uw MacBook zo snel mogelijk terug hebt.

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze vestigingen te bezoeken kunt u kiezen voor onze . Dit houdt in dat wij uw MacBook ophalen en repareren binnen 24 uur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen. U heeft dus twee opties: of .

Ophaalservice

Wanneer je kiest voor onze haalt PostNL uw MacBook op een afgesproken plek op. Het enige wat u moet doen is een invullen, wanneer u dit formulier voor 16:30 invult en verstuurt komen wij uw MacBook de volgende dag ophalen. Wanneer wij uw MacBook ontvangen beginnen wij vrijwel direct aan de reparatie, zo hebben wij bijna elk onderdeel op voorraad. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen).

Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om gedurende de dag op een plek aanwezig te zijn voor onze ophaalservice? Kies dan voor zelf . Verpak uw MacBook goed en zorg er voor dat niemand aan het pakketje kan zien dat het om een MacBook gaat. Wanneer u uw MacBook aangetekend opstuurt is het pakketje tot € 500,- verzekerd. Wanneer u kiest voor opsturen betaalt u eveneens de retourzending € 7,95.

Fixers

Bij Fixers werken alleen monteurs met jaren ervaring. Zij repareren vrijwel elk MacBook defect zodat u weer het gebruiksgemak terug hebt. Wij werken uitsluitend met onderdelen met een hoge kwaliteit. Zo krijgt u ook op elk reparatieonderdeel 3 maanden garantie. Hiernaast bieden wij altijd gratis onderzoek (m.u.v. vochtschade). Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van onze mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs een van onze vestigingen te komen. Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een , of of maak gebruik van het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap