0880040900

MacBook reparatie Haarlem

Meld je reparatie aan

MacBook reparatie Haarlem

Wij begrijpen dat je snel weer aan het werk wilt. Daarom voeren wij als enigste jouw MacBook reparatie Haarlem uit binnen 24 uur. We geven je op deze MacBook reparatie vervolgens 3 maanden garantie en doen dit ook nog eens op basis van No cure, No pay. Dit betekend dat als wij je MacBook reparatie Haarlem niet kunnen uitvoeren of jij de kosten voor de reparatie te hoog vind je jouw MacBook kosteloos kan komen ophalen. Transparant toch?

MacBook reparatie Haarlem

Al onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van jouw MacBook. Wij hebben bijna alle onderdelen voor je MacBook reparatie Haarlem standaard op voorraad waardoor we de reparatie binnen een dag kunnen uitvoeren. Dagelijks verwerken onze monteurs tientallen MacBook reparaties en wordt er continu getraind en bijgeschoold zodat je altijd de beste monteurs aan jouw MacBook reparatie Haarlem hebt werken.

Weet je nog niet exact wat er met je MacBook aan de hand is? Kom dan langs voor een gratis diagnose. Deze diagnose maken we met behulp van speciale apparatuur en ontvang je altijd dezelfde werkdag van ons. Nadat jij akkoord hebt gegeven op de reparatiekosten beginnen we met je MacBook reparatie Haarlem. Deze ronden we vervolgens binnen 24 uur voor je af.

Apple reparatie Haarlem

Natuurlijk repareren we niet alleen maar MacBooks. Je kunt bij ons terecht voor de reparatie van ieder Apple apparaat. Voor ieder apparaat hebben we aparte gecertificeerde monteurs. Daarnaast werken we alleen met originele onderdelen waardoor we 3 maanden garantie kunnen afgeven op jouw MacBook reparatie Haarlem.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap