0880040900

MacBook reparatie Nijmegen

Meld je reparatie aan

Het strakke design van de MacBooks is al jaren bekend. Apple houdt dan ook stevig vast aan het design, zo blijven zij innoveren zodat de techniek achter de computer steeds beter wordt. Ondanks de innovaties blijft de kans op schade bestaan. Heeft u last van schade, kom dan naar Fixers. De monteurs van Fixers repareren graag het defect zodat u het gebruiksgemak weer snel terug hebt.

Klaar-terwijl-u-wacht service of ophaalservice

Voor een MacBook reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij repareren snel uw MacBook. Hoe? Namelijk met de klaar-terwijl-u-wacht service en de ophaalservice. Kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u een van onze servicepunten kunt bezoeken. Niet in de buurt van een Fixers servicepunt? Kies dan voor de ophaalservice.

Met of zonder afspraak

Wanneer u wil gebruik maken van de klaar-terwijl-u-wacht service kunt u met of zonder afspraak langskomen bij een van onze servicepunten. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte. Elke ontvangstruimte is voorzien van gratis wifi, koffie en thee. Zo kunt u comfortabel wachten wanneer onze monteurs druk bezig zijn met uw MacBook reparatie. Alvorens de reparatie geven wij aan hoe lang een MacBook reparatie zal gaan duren, zo weet u precies wat u staat te wachten.

Ophaalservice

Geen tijd om te wachten of niet in de buurt van een Fixers servicepunt? Kies dan voor onze . Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw MacBook onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd. Vul het in voor 16:30 uur en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald. Bij Fixers komt u nooit voor verrassingen te staan. Reparatietarieven worden na onderzoek direct gecommuniceerd. Onderzoek is altijd kosteloos bij Fixers.

Liever zelf opsturen naar Fixers? Dat kan ook met het . Pak uw MacBook goed in en stuur het naar onze hoofdvestiging met het ingevulde opstuurformulier. Stuur het pakket daarnaast aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Vakkundige MacBook reparatie Nijmegen

De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring, dankzij deze kennis en kunde kunnen zij vrijwel elk MacBook defect repareren. Dankzij onze ruime voorraad kunnen onze monteurs vrijwel meteen beginnen met de reparatie. Wilt u er zeker van zijn dat wij gelijk met uw reparatie kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan de voorraad controleren, en mocht het nodig zijn, het benodigde onderdeel bestellen. Dan kunnen wij alsnog snel beginnen aan de reparatie.

Fixers

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen. Uw MacBook is na reparatie weer zo goed als nieuw. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op elke reparatie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw , en ? Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur een mail, bel of maak gebruik van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores