0880040900

Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Een MacBook is de laptop van Apple. Al jarenlang gaat het strakke design mee. Jammer genoeg kan een MacBook ook problemen opleveren, denk aan een kapot scherm of toetsenbord. Gelukkig hebben onze monteurs jaren ervaring als het gaat om een MacBook reparaties. Voor een vakkundige MacBook reparatie Rosmalen bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Snelle MacBook reparatie Rosmalen

Voor een vakkundige en snelle reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres dankzij onze snelle reparatieservice. Bijvoorbeeld de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw MacBook snel gerepareerd is. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, na reparatie is uw MacBook weer als nieuw. Wilt u er zeker van zijn dat wij gelijk kunnen beginnen met de reparatie? Neem dan contact met ons op, wij controleren dan de voorraad voor u. Mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben, dan bestellen wij het benodigde onderdeel direct. In de meeste gevallen kunnen wij dan alsnog de volgende dag de reparatie uitvoeren.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kom langs onze vestiging in Rosmalen, parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte. Terwijl u wacht repareren onze monteurs uw MacBook. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi ,koffie en thee. Langskomen kan met en zonder afspraak.

24-uurs service

Kunt u niet langskomen bij onze servicepunt in Rosmalen of een andere vestiging in Nederland? Kies dan voor onze . Dit houdt in dat uw MacBook binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd is en retour wordt gestuurd. Kies voor de 24-uurs service uit onze of zelf .

Macbook Ophaalservice

Wanneer u gebruik wilt maken van onze ophaalservice kunt u het invullen. Vult en verzendt u het formulier voor 16:30 uur in? Dan komt de koeriersdienst voor ons uw MacBook de volgende dag ophalen, op de door u gekozen plek. Na ontvangst beginnen wij meteen met de reparatie en nemen wij snel contact met u op.

Opsturen

Liever zelf uw MacBook opsturen voor reparatie? Dat mag ook! Pak uw MacBook goed in om onnodige schade te voorkomen. Vul het in en stuur het mee op met uw MacBook. Stuur het pakket aangetekend op, dan is het pakket tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een MacBook reparatie Rosmalen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom repareren wij uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en krijgt u 3 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw , en ? Neem gauw contact met ons op voor uw MacBook reparatie. U kunt ons vrijblijvend bellen en mailen, of maak gebruik van het .