0880040900

Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 72, 3015 BC Rotterdam
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
12:00 – 17:00

Macbook reparatie in Rotterdam

De eerste MacBook werd in 2006 gepresenteerd door Apple. Sindsdien is het een populaire laptop onder vele Apple-liefhebbers. Een Macbook wordt dan ook veel gebruikt, hierdoor is de kans op schade ook groter. Denk aan een kapot toestenbord, scherm of problemen met de software. Onze monteurs staan klaar om het probleem te verhelpen.

Een Apple Macbook is normaliter erg duur en degelijk. Toch kan het gebeuren dat deze degelijke devices na verloop van tijd kapot gaan of minder goed gaan werken. Voor de reparatie van uw Apple Macbook in Rotterdam kiest u voor Fixers.nl. Want wij repareren uw iMac of MacBook binnen enkele dagen en soms dezelfde dag nog, tegen een super scherp tarief. Meldt uw reparatie aan via het reparatieformulier op onze website en ontvang je geliefde Apple binnen enkele dagen gerepareerd terug! Apple reparatie Rotterdam

Erkend bedrijf voor uw Macbook reparatie

Wij zijn een erkend Apple Reparatie bedrijf wat betekend dat wij alleen werken met originele onderdelen die ook gebruikt worden door Apple zelf. Als u ervoor kiest om uw Apple reparatie Rotterdam aan te melden via onze website dan beland deze aanmelding automatisch ons systeem. Nadat uw Apple reparatie Rotterdam is ontvangen ontvangt u hiervan een e-mail en binnen enkele uren ontvangt u een offerte voor de reparatie. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw Macbook binnen de kortste tijd weer gerepareerd!

MacBook reparatie Rotterdam

Uw Apple reparatie Rotterdam is bij Fixers.nl in goede handen. Al onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van Apple apparatuur. Zo weet u dat de reparatie van uw MacBook of iMac wordt uitgevoerd door een erkende specialist. Vaak wordt uw apple apparaat al binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Zo kunt u altijd snel weer aan het werk!

Ophaalservice of opsturen

Wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen kunt u kiezen voor onze . PostNL komt graag voor ons uw MacBook ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen. Uw MacBook wordt op de door u gekozen plek opgehaald. Heeft u het formulier voor 16:30 uur ingevuld en verstuurd, dan wordt uw MacBook de volgende dag al opgehaald. U betaalt enkel de retourzending (€ 7,95), indien de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Na ontvangst beginnen wij met onderzoeken en de reparatie. Verpak uw MacBook goed en stuur het pakket aangetekend op. Een aangetekend pakket is tot € 500,- verzekerd. Na ontvangst beginnen wij met de reparatie na akkoord van de reparatiekosten. Voor u het weet ontvangt u uw MacBook gerepareerd weer thuis. Vul het in en stuur het mee met uw MacBook.

MacBook reparatie Rotterdam

Voor een snelle en vakkundige MacBook reparatie Rotterdam bent u bij Fixers aan het juiste adres. Vrijwel elk MacBook type is bekend bij onze monteurs, zij hebben jaren ervaring en voeren vrijwel elke MacBook reparatie uit. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wanneer u kiest voor Fixers. Zo is Fixers de reparatiespecialist voor uw MacBook reparatie Rotterdam.

Fixers

Bij Fixers komt u vrijwel nooit voor verassingen te staan. Alle prijzen zijn bij Fixers meteen duidelijk, mocht dit niet zo zijn? Neem dan contact met ons op. Onze monteurs staan voor u 6 dagen per week klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons . Bekijk alle contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.