0880040900

MacBook reparatie Rotterdam

Meld je reparatie aan

De eerste MacBook werd in 2006 gepresenteerd door Apple. Sindsdien is het een populaire laptop onder vele Apple-liefhebbers. Een laptop wordt dan ook veel gebruikt, hierdoor is de kans op schade ook groter. Denk aan een kapot toestenbord, scherm of problemen met de software. Onze monteurs staan klaar om het probleem te verhelpen.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!
MacBook Pro MacBook Air

Meld hier je reparatie aan

Ophaalservice of opsturen

Ophaalservice

Wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen kunt u kiezen voor onze . PostNL komt graag voor ons uw MacBook ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen. Uw MacBook wordt op de door u gekozen plek opgehaald. Heeft u het formulier voor 16:30 uur ingevuld en verstuurd, dan wordt uw MacBook de volgende dag al opgehaald. U betaalt enkel de retourzending (€ 7,95), indien de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw MacBook zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Na ontvangst beginnen wij met onderzoeken en de reparatie. Verpak uw MacBook goed en stuur het pakket aangetekend op. Een aangetekend pakket is tot € 500,- verzekerd. Na ontvangst beginnen wij met de reparatie na akkoord van de reparatiekosten. Voor u het weet ontvangt u uw MacBook gerepareerd weer thuis. Vul het in en stuur het mee met uw MacBook.

MacBook reparatie Rotterdam

Voor een snelle en vakkundige MacBook reparatie Rotterdam bent u bij Fixers aan het juiste adres. Vrijwel elk MacBook type is bekend bij onze monteurs, zij hebben jaren ervaring en voeren vrijwel elke MacBook reparatie uit. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wanneer u kiest voor Fixers. Zo is Fixers de reparatiespecialist voor uw MacBook reparatie Rotterdam.

Fixers

Bij Fixers komt u vrijwel nooit voor verassingen te staan. Alle prijzen zijn bij Fixers meteen duidelijk, mocht dit niet zo zijn? Neem dan contact met ons op. Onze monteurs staan voor u 6 dagen per week klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van ons . Bekijk alle contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap