0880040900

MacBook reparatie Soest

Meld je reparatie aan

Het is u misschien wel eens voorgekomen, bent u druk aan het werk en dan bent u klaar. Snel klapt u uw laptop dicht, maar dan hoort u iets barsten. Verschikt opent u uw laptop en ziet dat er een pen tussen zat. Het scherm is nu gebarsten en u wilt dit zo snel mogelijk laten repareren. Zo gebruikt u uw laptop dagelijks voor uw werk en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan het werk. Fixers is reparatiespecialist voor uw laptop! Kom langs of maak gebruik van onze 24 uurs service voor uw MacBook reparatie Soest. Fixers biedt de oplossing met een .

Vakkundige reparatieservice

De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om MacBook reparatie. Zo zoeken zij een oplossing voor uw laptop defect. Wanneer u zichzelf de vraag stelt: ‘Ik wil mijn laptop laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ is Fixers het antwoord. Fixers is er voor verschillende laptop reparaties, denk aan het vervangen van een scherm, een scharnier, maar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een software probleem, Fixers onderzoekt kosteloos wat er aan de hand is en komt met een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Zo is Fixers er ook voor uw laptop software problemen.

Waarom Fixers

Wij maken graag mensen blij, zo bent u bij Fixers aan het juiste adres voor en snelle service en eerlijk advies. Na onderzoek krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd, de monteurs doen niks zonder uw toestemming, op die manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om u op een open, eerlijke en prettige manier te helpen. Hoe maken verder onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis, erg handig wanneer u niet weet wat precies het probleem is.
  • Snelle reparatieservice, met de klaar-terwijl-u-wacht service kunt u wachten op uw laptop reparatie.
  • Heldere tarieven en all-in prijzen, houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen
  • 3 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Kosten laptop reparatie

Er bestaan verschillende typen laptops, onze monteurs beschikken over voldoende kennis om vrijwel elk laptop defect van elk type laptop op te kunnen lossen. Dankzij verschillende typen laptops zijn er verschillende onderdelen nodig, onze zijn van toepassing om 95% van de reparatie. Dankzij de verschillende typen laptops en de verschillende onderdelen kan het zijn dat wij het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben. Neem daarom altijd alvorens een laptop reparatie contact met ons op, wij kunnen dan onze voorraad controleren. Zo weet u zeker wanneer uw laptop snel gerepareerd kan worden.

Ophaalservice of opsturen

Wilt u gebruik maken van de ophaalservice? Een service waar uw MacBook wordt opgehaald op een locatie die u uitkiest? Vul dan het in, een koeriersdienst komt voor ons uw MacBook ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw MacBook de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook. Het enige wat u hoeft te doen is het ingevuld mee sturen met uw MacBook. Wanneer wij uw MacBook hebben ontvangen onderzoeken wij het defect, lossen wij het defect op en sturen wij uw MacBook retour. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, een mail te sturen naar of gebruik te maken van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores