0880040900

Utrecht Herculesplein

Herculesplein 243, 3584AA Utrecht
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

MacBook reparatie Utrecht

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw MacBook? Kies voor Fixers! Wij repareren defecte schermen, vervangen niet goed functionerende toetsenborden, lossen graag softwareproblemen op en nog veel meer.

Kom dus snel naar Fixers aan het FC Utrecht stadion

iMac reparatie Utrecht

Ook voor uw iMac bent u bij Fixers op het juiste adres. Wij repareren zowel MacBooks als iMacs met de officiële Apple onderdelen, doordat we officieel partner zijn van Apple. Dit heeft als voordeel dat je weet welke onderdelen er gebruikt worden, maar ook dat je je garantie behoudt als je je iMac of MacBook laat maken bij Fixers in Utrecht.

Snelle MacBook reparatie Utrecht

Bij Fixers werken alleen monteurs met jaren ervaring. Onze monteurs repareren graag uw laptop met kwaliteitsonderdelen. Voor u het weet zit u achter een zo goed als nieuwe MacBook. Voor softwareproblemen bent u bij Fixers ook aan het juiste adres. Voor elke bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen, dan kunt u kiezen voor onze ophaalservice. U heeft dan twee opties: of . Na ontvangst repareren wij uw MacBook en maken wij het klaar voor retourzending.

MacBook Ophaalservice

PostNL komt graag uw MacBook ophalen op een door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op de afgesproken plek aanwezig te zijn. Vul snel het in voor 16:30 uur en wij halen uw MacBook de volgende dag al op.

MacBook Opsturen

Uw MacBook zelf is ook een mogelijkheid bij Fixers. U bepaalt zelf wanneer u afstand doet van uw MacBook. Wij raden aan om uw MacBook goed te verpakken voor verzending. Stuur het pakketje daarnaast altijd aangetekend op, dan is de inhoud tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Weet u niet precies waarom u uw MacBook niet kunt gebruiken zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt naar het defect, met uitgang van vochtschade. Wanneer er een defect is opgespoord communiceren wij allereerst de reparatiekosten. Na akkoord voeren wij de reparatie uit. Kom dus snel langs bij Fixers, u vindt ons shop-in-shop bij . Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te , of gebruik te maken van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.