0880040900

MacBook reparatie Utrecht

Meld je reparatie aan

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw MacBook? Kies voor Fixers! Wij repareren defecte schermen, vervangen niet goed functionerende toetsenborden, lossen graag softwareproblemen op en nog veel meer.

Kom dus snel naar Fixers aan het FC Utrecht stadion op onderstaand adres:

Adres Fixers Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
0880040900

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Fixers Utrecht

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag
: 09:00-18:00
Woensdag
: 09:00-18:00
Donderdag
: 09:00-18:00
Vrijdag
: 09:00-18:00
Zaterdag
: 09:00-18:00
Zondag
: Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Snelle MacBook reparatie Utrecht

Bij Fixers werken alleen monteurs met jaren ervaring. Onze monteurs repareren graag uw laptop met kwaliteitsonderdelen. Voor u het weet zit u achter een zo goed als nieuwe MacBook. Voor softwareproblemen bent u bij Fixers ook aan het juiste adres. Voor elke bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!

MacBook Pro MacBook Air

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen, dan kunt u kiezen voor onze ophaalservice. U heeft dan twee opties: of . Na ontvangst repareren wij uw MacBook en maken wij het klaar voor retourzending.

MacBook Ophaalservice

PostNL komt graag uw MacBook ophalen op een door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op de afgesproken plek aanwezig te zijn. Vul snel het in voor 16:30 uur en wij halen uw MacBook de volgende dag al op.

MacBook Opsturen

Uw MacBook zelf is ook een mogelijkheid bij Fixers. U bepaalt zelf wanneer u afstand doet van uw MacBook. Wij raden aan om uw MacBook goed te verpakken voor verzending. Stuur het pakketje daarnaast altijd aangetekend op, dan is de inhoud tot € 500,- verzekerd. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending.

Fixers

Weet u niet precies waarom u uw MacBook niet kunt gebruiken zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt naar het defect, met uitgang van vochtschade. Wanneer er een defect is opgespoord communiceren wij allereerst de reparatiekosten. Na akkoord voeren wij de reparatie uit. Kom dus snel langs bij Fixers, u vindt ons shop-in-shop bij . Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te , of gebruik te maken van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Meer in Utrecht:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap