MacBook reparatie Utrecht

  Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw MacBook? Kies voor Fixers! Wij repareren defecte schermen, vervangen niet goed functionerende toetsenborden, lossen graag softwareproblemen op en nog veel meer.

  Kom dus snel naar Fixers aan het FC Utrecht stadion op onderstaand adres:

  Adres Fixers Utrecht

  Herculesplein 243
  3584 AA Utrecht
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers Utrecht

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle MacBook reparatie Utrecht

  Bij Fixers werken alleen monteurs met jaren ervaring. Onze monteurs repareren graag uw laptop met kwaliteitsonderdelen. Voor u het weet zit u achter een zo goed als nieuwe MacBook. Voor softwareproblemen bent u bij Fixers ook aan het juiste adres. Voor elke bent u bij Fixers aan het juiste adres.

  Kies uw MacBook

  Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!

  MacBook Pro MacBook Air

  24-uurs service

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen, dan kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. U heeft dan twee opties: of . Na ontvangst repareren wij uw MacBook en maken wij het klaar voor retourzending, en dat allemaal binnen 24 uur.

  Ophaalservice

  PostNL komt graag uw MacBook ophalen op een door u gekozen plek. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op de afgesproken plek aanwezig te zijn. Vul snel het in voor 16:30 uur en wij halen uw MacBook de volgende dag al op.

  Opsturen

  Uw MacBook zelf is ook een mogelijkheid bij Fixers. U bepaalt zelf wanneer u afstand doet van uw MacBook. Wij raden aan om uw MacBook goed te verpakken voor verzending. Stuur het pakketje daarnaast altijd aangetekend op, dan is de inhoud tot € 500,- verzekerd. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending.

  Fixers

  Weet u niet precies waarom u uw MacBook niet kunt gebruiken zoals u gewend bent? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van vochtschade. Wanneer er een defect is opgespoord communiceren wij allereerst de reparatiekosten. Na akkoord voeren wij de reparatie uit. Kom dus snel langs bij Fixers, u vindt ons shop-in-shop bij . Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te , of gebruik te maken van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

  Meer in Utrecht:

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap