0880040900

MacBook reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Is het scherm van uw MacBook gebarsten door een val? Of werkt het toetsenbord niet meer door het vele typen? Fixers lost graag elk defect voor u op. U kunt altijd vrijblijvend zonder afspraak langskomen voor een bij een van onze vestigingen. Is dat niet in de buurt? Kies dan voor onze .

Meld hier je reparatie aan

Vakkundige MacBook reparatie Zwolle

De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om MacBook reparaties. Fixers heeft een grote voorraad zodat zij vrijwel altijd meteen met een reparatie kunnen beginnen. Mocht u zeker weten of wij het benodigde onderdeel op voorraad hebben, dan kunt u altijd bellen. Voor een MacBook reparatie Zwolle bent u bij Fixers aan het juiste adres.

24-uurs service

Fixers begrijpt als geen ander dat uw niet lang uw MacBook kwijt wilt zijn. Wij repareren uw laptop na ontvangst binnen 24 uur. Op die manier heeft u snel uw MacBook weer terug. Wat houdt de van Fixers in? Nadat wij uw MacBook hebben ontvangen onderzoeken wij uw MacBook. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Nadat wij het defect hebben opgespoord overleggen wij de reparatiekosten. Na akkoord gaan wij over tot reparatie. U kunt kiezen uit twee opties: of .

Ophaalservice

Fixers werkt samen met PostNL, zij halen in heel Nederland uw MacBook persoonlijk op. Het enige wat u moet doen is tussen 9:00 en 20:00 uur op een plek aanwezig te zijn. Wanneer wij uw MacBook hebben ontvangen onderzoeken wij het defect. Hierna bekijken wij of we het defect op kunnen lossen, de reparatiekosten worden vrijwel direct gecommuniceerd. Wanneer u akkoord gaat met de reparatiekosten beginnen wij met de reparatie. Vul het in voor 16:30 uur en uw MacBook wordt de volgende dag al opgehaald!

Opsturen

Kunt u niet op een plek blijven gedurende de dag? Kies er dan voor om uw MacBook zelf op te sturen. Het enige wat u moet doen is het invullen en uw MacBook goed verpakken. Let er op dat men aan de buitenkant niet kan zien dat het om een MacBook gaat. Wanneer u de zending aangetekend opstuurt, is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

Kies uw MacBook

Tip! Onder uw MacBook kunt u het vinden!
MacBook Pro MacBook Air

Fixers

Fixers biedt een snelle en vakkundige MacBook reparatie aan. Onze monteurs staan klaar om u het gebruiksgemak van uw MacBook zo snel mogelijk terug te geven. Wij werken alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke MacBook reparatie 3 maanden garantie. Heeft u vragen voor Fixers? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of via het . Klik voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap