0880040900

Persbericht

Marcel Honsbeek nieuwe Algemeen Directeur Fixers

Fixers, het snelst groeiende reparatienetwerk van Nederland stelt Marcel Honsbeek aan als nieuwe Algemeen Directeur en neemt hiermee het stokje over van de huidige directeur Pieter Leeuw.

Marcel Honsbeek nieuwe Algemeen Directeur Fixers

Maandag 11 oktober 2021 – Fixers, het snelst groeiende reparatienetwerk van Nederland stelt Marcel Honsbeek aan als nieuwe Algemeen Directeur en neemt hiermee het stokje over van de huidige directeur Pieter Leeuw.

Fixers is in 3 jaar tijd fors gegroeid onder leiding van Algemeen Directeur en tevens aandeelhouder Pieter Leeuw. Vanuit 2 locaties in 2018 naar inmiddels 11 Fixers servicepunten in Nederland is Fixers hard op weg naar een landelijk dekkend netwerk. Fixers repareert mobiele devices van alle merken smartphones, tablets en laptops zoals Apple, Samsung en Windows.

Marcel Honsbeek (48) heeft diverse commerciële- en algemeen managementfuncties bekleed in de telecom en consumentenelektronica markt. Hij werkte o.a. bij Vodafone, TomTom en MediaMarkt. Zo was hij de laatste 3 jaar verantwoordelijk als Head B2B voor de uitrol van het MediaMarkt Business concept in Nederland. Marcel zal samen met het huidige managementteam de groei ambities van Fixers verder vormgeven.

Marcel is erg enthousiast om bij Fixers deze rol te vervullen. “Ik heb altijd de ambitie gehad om een dynamisch bedrijf met een bewezen concept naar verdere groei te willen leiden, Fixers is zo’n prachtbedrijf met enthousiaste mensen en volop kansen. Ik zie hierin veel mogelijkheden.”

Pieter Leeuw is verheugd om zijn opvolger te kunnen benoemen. “Met de komst van Marcel kan ik na 3 jaar van opbouw en sterke groei naar 11 Fixers servicepunten het stokje over geven. Fixers is daarvoor nu goed voorgesorteerd. Er staat een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een professionele dienstverlening zeker nadat we Apple Service Provider zijn geworden in 2020 op alle locaties. Ik blijf betrokken als actieve aandeelhouder van Fixers”.Over Fixers

Fixers is een jong en dynamisch reparatiebedrijf voor mobile devices met flinke groeiambities. Fixers heeft momenteel 11 Service Points (zie www.fixers.nl) en is snel groeiend naar een landelijk dekkend netwerk. Fixers staat voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Fixers voert reparaties uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten en repareert alle merken (Apple, Android en Windows devices). Fixers is reparatiepartner voor Apple en officieel Authorised Apple Service Provider voor alle Apple binnen-en buitengarantie afhandelingen. Wij repareren mobile devices snel en kundig, met door Apple gecertificeerde technicians en altijd met originele Apple-onderdelen en behoud van wereldwijde garantie. Actief betrokken aandeelhouders in Fixers zijn Michiel Mol en Stefan Nuijten.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores