Medion harde schijf vervangen

  De 100 meter sprint gaat zelfs sneller dan het opstarten van uw laptop. Dan kunt u natuurlijk gefrustreerd uw laptop uit het raam gooien, maar loop liever eens binnen bij een Fixers Servicepunten. Een Medion harde schijf vervangen kan in de meeste gevallen al binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Een Medion harde schijf vervangen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt?

  U wilt uw laptop natuurlijk niet al te lang missen. Daarom biedt Fixers de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Medion harde schijf vervangen worden binnen 60 minuten. Loop dus gerust eens binnen!

  Kunt u niet langskomen voor om een Medion harde schijf te vervangen?

  Ook wanneer er geen Servicepunt bij u in de buurt is of als u niet kunt langskomen, dan kunt u Fixers inschakelen. U stuurt dan uw laptop naar ons op of maakt gebruik van de . Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, de Medion harde schijf vervangen en wordt uw laptop klaargemaakt voor verzending. En dat in de meeste gevallen binnen 24 uur.

  Een Medion harde schijf vervangen? Hoe gaat dat?

  De harde schijf is een van de belangrijkste onderdelen van uw laptop. Die mooie vakantiefoto’s, belangrijke bestanden en alle andere documenten worden hierop opgeslagen. Ook draagt de harde schijf gedeeltelijk bij aan de snelheid van uw laptop.

  Een Medion harde schijf vervangen kan om verschillende redenen nodig zijn. Door ouderdom kan de schijf vol raken of door een ongeluk beschadigd. Fixers kan hierbij dan twee reparaties uitvoeren:

  • Een Medion harde schijf vervangen met behoud van data. Dit is alleen nog een optie als de harde schijf nog werkt.
  • Is dit niet het geval? Dan moet de harde schijf opnieuw geïnstalleerd worden. Uw data gaat hierbij verloren.

  Kiest u voor HDD? Of toch SSD?

  Vroeger stond opslagruimte synoniem aan harde schijf. Tegenwoordig is dat allang niet meer zo. U heeft verschillende opties wanneer u Medion harde schijf vervangen moet worden:

  1. Traditionele harde schijf

  HDD, beter bekend als de harde schijf, is een draaiende magnetische schijf. Deze traditionele manier van opslaan biedt u veel opslagruimte voor weinig geld. Het enige nadeel is dat de harde schijf iets trager is dan SSD. En dat kunt u merken bij het opstarten van uw laptop.

  2. SSD

  De Solid State Disk, in het kort SSD, is een geheugenchip en heeft dus geen draaiende onderdelen. Hierdoor is deze opslagruimte sneller dan de traditionele harde schijf. De prijs voor deze opslagruimte ligt vaak wel hoger dan die van een HDD.

  Uw Medion harde schijf vervangen laat u over aan Fixers

  Fixers wil het voor u niet moeilijker maken dan het is. Daarom leggen onze monteurs graag aan u uit wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en wat de kosten hiervan zijn. Deze reparatiekosten zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Geen zorgen! Na uw akkoord wordt de reparatie pas uitgevoerd. U komt bij Fixers dus nooit voor vervelende verrassingen te staan!

  Uw laptop is dus bij ons in goede handen. Net zoals uw tablet, laptop en smartphone 😉

  Neemt u hiervoor gerust contact op. U kunt een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap