0880040900

Moederbord Medion vervangen

Meld je reparatie aan

Het moederbord van uw laptop is toch wel het belangrijkste onderdeel van uw laptop. Zonder kunnen de verschillende onderdelen van uw laptop namelijk niet communiceren. En dan kunt u natuurlijk niet heel veel meer met uw laptop dan deze als decoratiestuk neerzetten.

Een moederbord dat defect is, zorgt ervoor dat uw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer werkt. Voordat u in paniek raakt: loop eerst eens binnen bij een Fixers Servicepunt. Onze monteurs kunnen vlug en vakkundig een moederbord Medion vervangen voor een heldere prijs.

Meld hier je reparatie aan

Vakkundig uw moederbord Medion vervangen

U wilt uw laptop niet al te lang missen, want u heeft hem nodig voor school, werk of gewoon thuis. Fixers begrijpt dat als geen ander en helpt u daarom weer vakkundig en snel op weg. Loop gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt wanneer uw moederbord Medion vervangen moet worden. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de of stuur uw laptop naar ons op. Voor welke optie u ook kiest, Fixers biedt u altijd dé beste oplossing voor u, de hoogste kwaliteit en een snelle service. Uiteraard met smile ; )

Blijven mijn gegevens bewaard wanneer het Medion moederbord vervangen wordt?

U wilt natuurlijk dé beste oplossing voor uw laptopprobleem. Daar zorgen de monteurs van Fixers dan ook gewoon voor. Een Medion moederbord vervangen wordt altijd zorgvuldig uitgevoerd door onze monteurs mét onderdelen van de hoogste kwaliteit natuurlijk. Daardoor kan in 95% van de gevallen de data behouden worden. Ook kan Fixers eventueel een data recovery uitvoeren. De prijs hiervoor is op aanvraag. Neemt u hiervoor gerust op.

Hoe wordt een moederbord Medion vervangen bij Fixers?

Laptops worden vaak (intensief) dagelijks gebruikt. Dat er na verloop van tijd dan schade ontstaat, is dan niet zo heel verwonderlijk. Het gezegde is niet voor niets: een ongeluk zit een klein hoekje.

Heeft u bijvoorbeeld per ongeluk een glas water over uw laptop laten vallen en moet nu het Medion moederbord vervangen worden? Dan heeft u bij Fixers de keuze uit twee opties:

1. Fixers kan een nieuwe GPU Chip voor u plaatsen.

U krijgt op deze reparatie 3 maanden garantie. Het tarief voor de reparatie verschilt per laptopmodel. Daarom is de prijs voor deze op aanvraag.

2. Een Medion moederbord vervangen bij waterschade.

Heeft u per ongeluk water over uw laptop laten vallen? Dan kunnen onze monteurs uw laptop chemische reinigen, zodat alle vocht verwijderd wordt.

De reparatiekosten voor een moederbord Medion vervangen

De tarieven voor het vervangen van een moederbord verschillen per laptopmodel. De prijzen die Fixers hanteert, zijn altijd inclusief alle kosten (dus bijvoorbeeld ook btw- en montagekosten). Onze monteurs zoeken altijd naar dé beste oplossing voor uw laptopprobleem.

Wanneer u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Een e-mail stuurt u naar: of bel naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap