0880040900

Medion scherm vervangen

Meld je reparatie aan

Het opstarten van uw laptop leek in eerste instantie goed te gaan. Alle lichtjes gaan branden en ook hoort u uw laptop rammelen. Toch blijft het beeldscherm zwart. Of zit er een barst beeldscherm, waardoor u geen beeld krijgt? Waarschijnlijk moet dan het Medion scherm vervangen worden. In de meeste gevallen kan dit al binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens langs! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice.

Meld hier je reparatie aan

Een Medion scherm vervangen in de tijd dat u een kopje koffie

U wilt uw laptop niet al te lang missen. Fixers begrijpt dat als geen ander en daarom kunt u bij ons terecht voor de zogenaamde klaar-terwijl-u-wacht-service. In de meeste gevallen kan een Medion scherm vervangen worden binnen 60 minuten. Loop dus gerust binnen bij een Fixers Servicepunt.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?

Kunt u niet langskomen bij een Fixers Servicepunt om uw beeldscherm te laten vervangen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice. Stuur uw laptop op of maak gebruik van . Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En dat in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Is uw Medion scherm vervangen wel dé oplossing?

Bij een barst is het natuurlijk overduidelijk dat uw Medion scherm vervangen moet worden. Alleen is het niet altijd zo duidelijk wat precies de oorzaak van het laptopprobleem is. Een zwart scherm bijvoorbeeld. De oorzaak kan namelijk een kapot lcd-display zijn of een defecte videokaart. In dat laatste geval heeft het natuurlijk geen zin om het scherm te vervangen.

U wilt natuurlijk dat het laptopprobleem ook echt opgelost wordt. Daarom onderzoekt Fixers kosteloos uw laptop en het defect. Vervolgens wordt de reparatie en de kosten met u gecommuniceerd. Geen zorgen: pas na uw akkoord wordt het scherm ook vervangen. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent.

Natuurlijk wordt bij een Medion scherm vervangen altijd gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. En uiteraard krijgt u altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Laat uw Medion scherm vervangen door Fixers

Moet uw Medion scherm vervangen worden? Dan is uw laptop natuurlijk in goede handen bij Fixers. Maar ook voor andere (laptop)reparaties bent u bij ons aan juiste adres. Kom dus gerust eens langs!

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: . Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar een .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap