0880040900

Medion scherm vervangen

Meld je reparatie aan

Het opstarten van je laptop leek in eerste instantie goed te gaan. Alle lichtjes gaan branden en ook hoor je jouw laptop rammelen. Toch blijft het beeldscherm zwart. Of zit er een barst beeldscherm, waardoor je geen beeld krijgt? Waarschijnlijk moet dan het Medion scherm vervangen worden. In de meeste gevallen kan dit al binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens langs! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice.

Een Medion scherm vervangen in de tijd dat je een kopje koffie drinkt

Je wilt je laptop niet al te lang missen. Fixers begrijpt dat als geen ander en daarom kun je bij ons terecht voor de zogenaamde klaar-terwijl-je-wacht-service. In de meeste gevallen kan een Medion scherm vervangen worden binnen 60 minuten. Loop dus gerust binnen bij een Fixers Servicepunt.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen?

Kun je niet langskomen bij een Fixers Servicepunt om jouw beeldscherm te laten vervangen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice. Stuur je laptop op of maak gebruik van . Na ontvangst wordt je laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En dat in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Is jouw Medion scherm vervangen wel dé oplossing?

Bij een barst is het natuurlijk overduidelijk dat jouw Medion scherm vervangen moet worden. Alleen is het niet altijd zo duidelijk wat precies de oorzaak van het laptopprobleem is. Een zwart scherm bijvoorbeeld. De oorzaak kan namelijk een kapot lcd-display zijn of een defecte videokaart. In dat laatste geval heeft het natuurlijk geen zin om het scherm te vervangen.

Je wilt natuurlijk dat het laptopprobleem ook echt opgelost wordt. Daarom onderzoekt Fixers kosteloos jouw laptop en het defect. Vervolgens wordt de reparatie en de kosten met je gecommuniceerd. Geen zorgen: pas na jouw akkoord wordt het scherm ook vervangen. Je weet zo altijd precies waar je aan toe bent.

Natuurlijk wordt bij een Medion scherm vervangen altijd gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. En uiteraard krijg je altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Laat je Medion scherm vervangen door Fixers

Moet jouw Medion scherm vervangen worden? Dan is je laptop natuurlijk in goede handen bij Fixers. Maar ook voor andere (laptop)reparaties ben je bij ons aan juiste adres. Kom dus gerust eens langs!

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: . Wil je graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar een .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores