0880040900

Medion toetsenbord vervangen

Meld je reparatie aan

Pas wanneer uw toetsenbord niet (goed) meer werkt, realiseert u eigenlijk dat u niet zonder kan. Dat verslag afmaken wordt wel heel lastig als u de backspace-toets niet kunt gebruiken. Uit frustratie kunt u natuurlijk uw laptop tegen de muur aan gooien, maar kom liever langs bij Fixers. Een Medion toetsenbord vervangen kunnen onze monteurs in de meeste gevallen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de 24-uursservice.

In 60 minuten een Medion toetsenbord vervangen

U wilt uw laptop niet al te lang missen. Voor uw werk, school of thuis heeft u hem namelijk (dringend) nodig. Fixers snapt dat maar al te goed. Daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Medion toetsenbord vervangen worden binnen 60 minuten. Loop dus gerust eens binnen bij Fixers. Kijk onder het genot van een kopje verse koffie mee met de reparatie. Thee mag natuurlijk ook ; )

Ook als u niet langs kunt komen, kunt u bij ons terecht

U bent niet in de gelegenheid om langs te komen? Omdat er geen Servicepunt bij u in de buurt is of omdat u simpelweg geen tijd heeft? Geen probleem! U kunt uw laptop ook opsturen of maak gebruik van de . Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, het Medion toetsenbord vervangen en uw laptop weer klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is die klus binnen 24 uur geklaard.

Wat kost een Medion toetsenbord vervangen?

Niet elke laptop heeft hetzelfde toetsenbord. Hierdoor verschillen de prijzen om een Medion toetsenbord vervangen per laptopmodel. Het standaardtarief om een toetsenbord te vervangen, bedraagt €49,-. Hierbij komen dan nog de kosten voor het onderdeel, dus het toetsenbord zelf. De reparatietarieven van Fixers zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Komt u achteraf dus niet voor verrassingen te staan.

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Reparatie met oog voor kwaliteit

Wanneer uw Medion toetsenbord vervangen moet worden, helpt Fixers u snel weer op weg. Dat is natuurlijk niet alles! Onze monteurs bieden u altijd dé beste oplossing. Hierbij wordt uiteraard altijd gewerkt met onderdelen die aan dé hoogste kwaliteitseisen voldoen. Natuurlijk krijgt u ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Uw Medion toetsenbord vervangen laat u over aan Fixers

Uw laptop is bij Fixers dus in goede, vakkundige handen. Natuurlijk ook bij andere laptopproblemen. En heeft u problemen met uw laptop, smartphone of tablet? Dan bent u natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores