0880040900

Mobiel reparatie leiden

Meld je reparatie aan

Mobiel reparatie Leiden

Voor elke reparatie aan uw mobiel in Leiden heeft Fixers.nl de oplossing! Doordat we voor alle onderdelen voor uw mobiel op voorraad hebben kunnen wij onze belofte altijd maken, we repareren namelijk standaard binnen 30 minuten! Terwijl de Fixers monteur bezig is met uw mobiel te repareren in Leiden kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lounge. Met een kop koffie en de nieuwste krant is uw mobiel weer terug voordat u het door heeft!

Meld hier je reparatie aan

Reparatie aan uw mobiel in Leiden

Terwijl u wacht in onze lounge zijn de Fixers monteurs bezig met uw mobiele reparatie uit te voeren in Leiden. Dat is de service van Fixers.nl! Binnen slechts 30 minuten zorgen wij er voor dat uw mobiel weer klaar is. Fixers.nl werkt enkel met Fixers monteurs die speciale training hebben gehad voor de reparaties aan mobiel en aan uw tablets. U kunt er dus van uit gaan dat er altijd een vakkundig persoon aan uw reparatie werkt zodat uw mobiel weer goed gefixt is. Buiten deze service krijgt u ook nog eens 3 maanden garantie op uw reparatie aan uw mobiel in Leiden!

Mobiel kapot? laat uw mobiel maken in leiden.

Wanneer u een defect heeft aan uw mobiele telefoon kunt u deze ook gewoon bij Fixers brengen! Met dank aan ons grote centrale magazijn hebben wij de beschikking over alle onderdelen voor uw mobiele reparatie Leiden! Ook voor andere smartphone / mobiele devices kunt u bij Fixers terecht. Wel raden wij u aan om eerst een afspraak te maken zodat u zeker weet dat het niet te druk is in de winkel en u echt binnen 30 minuten geholpen kunt zijn.

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw mobiel? Bel dan met onze Fixers monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt.

Meer reparaties in Leiden:

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap