0880040900

Mobiel reparatie leiden

Meld je reparatie aan

Mobiel reparatie Leiden

Voor elke reparatie aan uw mobiel in Leiden heeft Fixers.nl de oplossing! Doordat we voor alle onderdelen voor uw mobiel op voorraad hebben kunnen wij onze belofte altijd maken, we repareren namelijk standaard binnen 30 minuten! Terwijl de Fixers monteur bezig is met uw mobiel te repareren in Leiden kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lounge. Met een kop koffie en de nieuwste krant is uw mobiel weer terug voordat u het door heeft!

Meld hier je reparatie aan

Reparatie aan uw mobiel in Leiden

Terwijl u wacht in onze lounge zijn de Fixers monteurs bezig met uw mobiele reparatie uit te voeren in Leiden. Dat is de service van Fixers.nl! Binnen slechts 30 minuten zorgen wij er voor dat uw mobiel weer klaar is. Fixers.nl werkt enkel met Fixers monteurs die speciale training hebben gehad voor de reparaties aan mobiel en aan uw tablets. U kunt er dus van uit gaan dat er altijd een vakkundig persoon aan uw reparatie werkt zodat uw mobiel weer goed gefixt is. Buiten deze service krijgt u ook nog eens 3 maanden garantie op uw reparatie aan uw mobiel in Leiden!

Mobiel kapot? laat uw mobiel maken in leiden.

Wanneer u een defect heeft aan uw mobiele telefoon kunt u deze ook gewoon bij Fixers brengen! Met dank aan ons grote centrale magazijn hebben wij de beschikking over alle onderdelen voor uw mobiele reparatie Leiden! Ook voor andere smartphone / mobiele devices kunt u bij Fixers terecht. Wel raden wij u aan om eerst een afspraak te maken zodat u zeker weet dat het niet te druk is in de winkel en u echt binnen 30 minuten geholpen kunt zijn.

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw mobiel? Bel dan met onze Fixers monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt.

Meer reparaties in Leiden:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap