0880040900

PCservice overgenomen door Fixers

Meld je reparatie aan

PCservice en Fixers zijn gefuseerd! Dat betekent dat je nu vooral al je reparaties terecht kunt bij Fixers! Door het beste van twee werelden te combineren, kunnen we onze klanten nu nóg beter helpen, zowel privé als zakelijk. Mét garantie en in veel gevallen zelfs gedekt door de verzekeraar.

"Klanten kunnen zelf kiezen wat voor hen het makkelijkst is", aldus Pieter Leeuw, mede-oprichter van Fixers Group. "We bieden hiervoor vanaf nu de ‘Your Place’ en ‘My Place’ optie. Met de eerste optie kiezen klanten voor het even langsbrengen of opsturen van beschadigde devices naar een van onze vestigingen. Op de website kun je precies zien in welke gevallen dat het handigst is. Met de tweede optie, ‘My Place’, kiezen klanten voor onze mobiele brigade, die snel aan huis of kantoor komt en het probleem ter plekke oplost of, indien nodig, ter reparatie meeneemt en weer terugbrengt. Simpeler konden we het niet maken."

Winkels overgenomen door Fixers

Ook de winkels in o.a. de volgende steden zijn overgenomen door Fixers. Hier kunt u direct terecht voor uw reparaties!

  • Nieuw-Vennep: Haverstraat 39
  • Leiden: Haarlemmerstraat 239
  • Blaricum: Torenlaan 9
  • Utrecht: Herculesplein 243
  • Den Bosch: Balkweg 3
  • Sliedrecht: Prisma 101a

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie!

Wat verandert er voor u?

Helemaal niets! U kunt nog steeds terecht voor al uw reparaties van zowel telefoons, tablet, laptops en computers. Vaak kunnen we deze reparaties al binnen 30 minuten realiseren in één van onze winkels door heel Nederland! Er gaan jaarlijks zo’n twee miljoen devices kapot. Het vervangen van je oude toestel is steeds minder logisch. Niet alleen omdat nieuwe modellen steeds minder vernieuwende features hebben, maar ook zorgt de ‘koppel verkoop’ van abonnement met smartphone tegenwoordig voor een BKR-notering. Voor Fixers en het bedrijfsleven is daarnaast een andere overweging van belang, namelijk de circulaire economie. De productie van smartphones kost enorm veel energie, veel meer dan het gebruik van devices. Dat is simpelweg slecht voor het milieu en daarom is het goed om lang met je (mobiele) devices te doen. Een kapotte smartphone kun je vaak prima laten repareren. Dat is beter voor mens en milieu vinden wij bij Fixers.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap