0880040900

Pick Up en Return alleen bij Fixers

Gratis ophalen

 • Professioneel data & AVG beheer
 • Gecertificeerde technicians
 • Vaak al dezelfde dag gerepareerd
 • Gratis pickup en return op Apple devices
 • Vast aanspreekpunt

Pick Up en Return

Pick Up en Return is een unieke, premium service van Fixers voor mensen met een defect Apple apparaat. Fixers is de enige AASP (Authorized Apple Service Provider) die deze dienst levert. Onze Pick Up en Return service biedt je de mogelijkheid om je iPad, iPhone, MacBook of iMac te laten repareren zonder zelf langs te gaan bij een Apple Store of Fixers Store én zonder extra kosten te maken. Wanneer het om een garantie situatie gaat, dan zijn er voor jou dus helemaal geen kosten aan deze service verbonden. Dit is een ongekende service waar wij, als Apple Service Provider, erg trots op zijn.

Meld hier je reparatie aan

Gratis pick-up & return door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Fixers repareert ook

Hoe werkt Pick Up en Return?

 1. Meld je toestel aan via deze link.
 2. Binnen enkele minuten ontvang je per mail een linkje met daarin de mogelijkheid om zelf een dag en dagdeel te selecteren waarin jij wilt dat het apparaat kosteloos bij jou wordt opgehaald.
 3. Op de dag van de afspraak ontvang je van ons een mail of sms waarmee de koerier live te volgen is, zodat je kunt zien hoe ver de koerier nog verwijderd is van jouw adres. Mocht de eerste ophaalpoging niet lukken, dan rekenen wij € 19,95 voor een tweede ophaalpoging.
 1. Jouw defecte Apple toestel wordt door de koerier aan de deur verpakt.
 2. Het apparaat wordt naar één van de Fixers vestigingen vervoerd.
 3. Je ontvangt een gereedmelding en een betaallink wanneer je Apple toestel door ons is gerepareerd.
 4. Na ontvangst van jouw betaling wordt het apparaat verzekerd retour verzonden door PostNL.

Pick Up en Return is beschikbaar voor alle Apple apparaten

Pick Up en Return is een unieke ophaal- en bezorgservice die geldt voor alle Apple apparaten. Je kunt met ieder Apple toestel gebruik maken van deze dienst, of het nu gaat om een iPhone 11 Pro met een kapot scherm, om een MacBook a1707 met haperende toetsen of bijvoorbeeld om een iPhone X waar een terugroepactie voor is.

Bij Fixers ben je altijd verzekerd van de beste reparatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die door Apple zelf worden geleverd. Onze technicians worden door Apple zelf opgeleid en zij testen het toestel voor, tijdens en na reparatie met de software die door Apple gelegerd is. Zo stellen we zeker dat het apparaat na reparatie weer als nieuw werkt.

Kies hieronder dus jouw iPhone, iPad, MacBook of iMac en laat je Apple device gratis ophalen door onze chauffeurs. Binnen 5 dagen zorgen wij voor een reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop en kun je weer zorgeloos gebruik maken van jouw device.

Belangrijke informatie van Apple met betrekking tot Pick Up en Return

 • Voordat wij jouw Apple toestel kunnen repareren heeft Apple een aantal verplichtingen gesteld. Lees onderstaande verplichtingen en aandachtspunten door voordat je gebruik maakt van Pick Up en Return:
 • Maak altijd een reservekopie. Hiervoor geven wij je graag de tip mee om gebruik te maken van de iCloud back-up functie. Hiermee kun je altijd alle data weer terugkrijgen op ieder apparaat.
 • Wij kunnen je niet garanderen dat de software tijdens de reparatie behouden blijft. Dit blijft je eigen verantwoordelijkheid.
 • Voor de iPhone en iPad geldt dat de ontgrendelcode verwijderd moet zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan moeten wij het toestel wissen voordat wij de reparatie uit kunnen voeren.
 • Find My iPhone (FMI) moet zijn uitgeschakeld op het apparaat. Je kunt hier lezen hoe je dat moet doen.
 • Stuur geen accessoires met het toestel mee, zoals oplaadkabels, simkaarten, hoesjes, laptoptassen e.d. Wij kunnen niet garanderen dat je deze accessoires na reparatie van je toestel retour krijgt. Wij zijn er dan ook niet verantwoordelijk voor.
 • Wanneer je niet aan bovenstaande instructies hebt voldaan, dan kunnen wij het toestel niet voor je repareren. In dat geval sturen wij het toestel ongerepareerd retour tegen een bedrag van € 39.95 of €69.95

Pick Up en Return is beschikbaar voor alle Apple apparaten

Pick Up en Return is beschikbaar voor alle Apple apparaten Pick Up en Return is een unieke ophaal- en bezorgservice die geldt voor alle Apple apparaten. Je kunt met ieder Apple toestel gebruik maken van deze dienst, of het nu gaat om een iPhone 11 Pro met een kapot scherm, om een MacBook a1707 met haperende toetsen of bijvoorbeeld om een iPhone X waar een terugroepactie voor is. Bij Fixers ben je altijd verzekerd van de beste reparatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die door Apple zelf worden geleverd.

Onze monteurs worden door Apple zelf opgeleid en zij testen het toestel voor, tijdens en na reparatie met de software die door Apple gelegerd is. Zo stellen we zeker dat het apparaat na reparatie weer als nieuw werkt. Kies hieronder dus jouw iPhone, iPad, MacBook of iMac en laat je Apple device gratis ophalen door onze chauffeurs. Binnen 5 dagen zorgen wij voor een reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop en kun je weer zorgeloos gebruik maken van jouw device.

Meld hier je reparatie aan

Gratis pick-up & return door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.