0880040900

Pick Up en Return alleen bij Fixers

Gratis ophalen

 • Professioneel data & AVG beheer
 • Gecertificeerde technicians
 • Vaak al dezelfde dag gerepareerd
 • Gratis pickup en return op Apple devices
 • Vast aanspreekpunt

Pick Up en Return

Pick Up en Return is een unieke, premium service van Fixers voor mensen met een defect Apple apparaat. Fixers is de enige AASP (Authorized Apple Service Provider) die deze dienst levert. Onze Pick Up en Return service biedt je de mogelijkheid om je iPad, iPhone, MacBook of iMac te laten repareren zonder zelf langs te gaan bij een Apple Store of Fixers Store én zonder extra kosten te maken. Wanneer het om een garantie situatie gaat, dan zijn er voor jou dus helemaal geen kosten aan deze service verbonden. Dit is een ongekende service waar wij, als Apple Service Provider, erg trots op zijn.

Meld hier je reparatie aan

Let op: Nu ook gratis pick-up & return door heel Nederland voor alle Apple reparaties binnen- en buiten garantie

Fixers repareert ook

Hoe werkt Pick Up en Return?

 1. Meld je toestel aan via deze link.
 2. Binnen enkele minuten ontvang je per mail een linkje met daarin de mogelijkheid om zelf een dag en dagdeel te selecteren waarin jij wilt dat het apparaat kosteloos bij jou wordt opgehaald.
 3. Op de dag van de afspraak ontvang je van ons een mail of sms waarmee de koerier live te volgen is, zodat je kunt zien hoe ver de koerier nog verwijderd is van jouw adres. Mocht de eerste ophaalpoging niet lukken, dan rekenen wij € 19,95 voor een tweede ophaalpoging.
 1. Jouw defecte Apple toestel wordt door de koerier aan de deur verpakt.
 2. Het apparaat wordt naar één van de Fixers vestigingen vervoerd.
 3. Je ontvangt een gereedmelding en een betaallink wanneer je Apple toestel door ons is gerepareerd.
 4. Na ontvangst van jouw betaling wordt het apparaat verzekerd retour verzonden door PostNL.

Pick Up en Return is beschikbaar voor alle Apple apparaten

Pick Up en Return is een unieke ophaal- en bezorgservice die geldt voor alle Apple apparaten. Je kunt met ieder Apple toestel gebruik maken van deze dienst, of het nu gaat om een iPhone 11 Pro met een kapot scherm, om een MacBook a1707 met haperende toetsen of bijvoorbeeld om een iPhone X waar een terugroepactie voor is.

Bij Fixers ben je altijd verzekerd van de beste reparatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die door Apple zelf worden geleverd. Onze technicians worden door Apple zelf opgeleid en zij testen het toestel voor, tijdens en na reparatie met de software die door Apple gelegerd is. Zo stellen we zeker dat het apparaat na reparatie weer als nieuw werkt.

Kies hieronder dus jouw iPhone, iPad, MacBook of iMac en laat je Apple device gratis ophalen door onze chauffeurs. Binnen 5 dagen zorgen wij voor een reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop en kun je weer zorgeloos gebruik maken van jouw device.

Belangrijke informatie van Apple met betrekking tot Pick Up en Return

 • Voordat wij jouw Apple toestel kunnen repareren heeft Apple een aantal verplichtingen gesteld. Lees onderstaande verplichtingen en aandachtspunten door voordat je gebruik maakt van Pick Up en Return:
 • Maak altijd een reservekopie. Hiervoor geven wij je graag de tip mee om gebruik te maken van de iCloud back-up functie. Hiermee kun je altijd alle data weer terugkrijgen op ieder apparaat.
 • Wij kunnen je niet garanderen dat de software tijdens de reparatie behouden blijft. Dit blijft je eigen verantwoordelijkheid.
 • Voor de iPhone en iPad geldt dat de ontgrendelcode verwijderd moet zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan moeten wij het toestel wissen voordat wij de reparatie uit kunnen voeren.
 • Find My iPhone (FMI) moet zijn uitgeschakeld op het apparaat. Je kunt hier lezen hoe je dat moet doen.
 • Stuur geen accessoires met het toestel mee, zoals oplaadkabels, simkaarten, hoesjes, laptoptassen e.d. Wij kunnen niet garanderen dat je deze accessoires na reparatie van je toestel retour krijgt. Wij zijn er dan ook niet verantwoordelijk voor.
 • Wanneer je niet aan bovenstaande instructies hebt voldaan, dan kunnen wij het toestel niet voor je repareren. In dat geval sturen wij het toestel ongerepareerd retour tegen een bedrag van € 39.95 of €69.95

Pick Up en Return is beschikbaar voor alle Apple apparaten

Pick Up en Return is beschikbaar voor alle Apple apparaten Pick Up en Return is een unieke ophaal- en bezorgservice die geldt voor alle Apple apparaten. Je kunt met ieder Apple toestel gebruik maken van deze dienst, of het nu gaat om een iPhone 11 Pro met een kapot scherm, om een MacBook a1707 met haperende toetsen of bijvoorbeeld om een iPhone X waar een terugroepactie voor is. Bij Fixers ben je altijd verzekerd van de beste reparatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen die door Apple zelf worden geleverd.

Onze monteurs worden door Apple zelf opgeleid en zij testen het toestel voor, tijdens en na reparatie met de software die door Apple gelegerd is. Zo stellen we zeker dat het apparaat na reparatie weer als nieuw werkt. Kies hieronder dus jouw iPhone, iPad, MacBook of iMac en laat je Apple device gratis ophalen door onze chauffeurs. Binnen 5 dagen zorgen wij voor een reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop en kun je weer zorgeloos gebruik maken van jouw device.

Meld hier je reparatie aan

Let op: Nu ook gratis pick-up & return door heel Nederland voor alle Apple reparaties binnen- en buiten garantie

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!