0880040900

Regio's computer reparatie

Meld je reparatie aan

Regio’s computer reparatie

Wij zijn altijd dicht bij u! Of het nu gaat om de reparatie van uw Computer of Laptop u kunt altijd zonder afspraak terecht bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Vind u het toch iets te ver reizen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw reparatie aan te melden via ons reparatieformulier op de website. Wij zullen u dan een PostNL stickers sturen waarmee u uw reparatie gratis en verzekerd kan versturen.

computer reparatieSnelle service tegen een scherp tarief.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u altijd zo snel mogelijk geholpen wordt. Daarom zorgen wij ervoor dat we alle meest voorkomende onderdelen altijd op voorraad hebben. Zo zorgen we ervoor dat uw computer reparatie nooit langer duurt dan nodig. Heeft u nog vragen over uw computer reparatie? Of wilt u graag spreken met een van onze specialisten? Neem dan contact op via: 088 004 0900

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap