0880040900

Galaxy Z Fold2 5G Telefoon Reparatie | Fixers

Meld je reparatie aan

Galaxy Z Fold2 5G

De Galaxy Z Fold is de eerst foldable die je wel wilt hebben als consument. Minder dan ongeveer een jaar geleden (2021) kwamen de eerste modellen op de markt en deze waren destijds nog niet gewild. De Samsung Galaxy Z Fold 2 heeft een verbeterd design. Zo is ook te zien dat het opvouw scherm is voorzien van een plastic toplaag dat dus minder fijn aanvoelt en sneller krast. Door de formfactor is het toestel in opgevouwen toestand vrij dik en past soms nauwelijks in je broekzak. Zodra je er op gaat zitten of mee gaat zitten zul je voelen dat er flinke spanning op komt te staan. 

Een exra nadeel hiervan is dat het toestel extra gevoelig is voor schade aan het display. Het display is best wel kostbaar om te repareren.

Galaxy Z Fold2 Batterij vervangen

Het toestel vergt aardig wat stroom. Na verloop van tijd gebeurt het wel dat de accu minder lang meegaat voordat je hem hebt aangeschaft in de winkel. In dat geval is het raadzaam om je toestel te laten maken door Fixers. Vooral bij de Samsung Galaxy Fold modellen zien we dat de batterij nog niet optimaal is voor langdurig gebruik. Vandaar raden we mensen ook aan om de batterij te vervangen zodra deze niet langer meegaat dan 1 dag intensief gebruiken.

Galaxy Z Fold 2 extra gevoelig voor schade

De Galaxy Z Fold 2 heeft een opvouwbaar ontwerp en is daarom extra gevoelig voor schade. Als je telefoon is opengevouwen kijk je naar een 6,23 inch amoled scherm en deze is erg kostbaar. We zien regelmatig dat het sherm gebroken of gebarsten is doordat er iemand op is gaan zitten of doordat er veel spanning op komt te staan wanneer deze in je broekzak heeft gezeten. We zien ook regelmatig dat het scharnier in het midden is dolgedraaid waardoor er schade is ontstaan.

De Samsung Galaxy Z Fold 2 heeft een gaatje voor de selfiecamera en deze kan ook kapotgaan. De Samsung Galaxy Z Fold is erg duur en je wilt wanneer er schade is ontstaan deze direct of snel repareren. De meeste fold-modellen worden namelijk verkocht voor over de 1450,- euro. Wanneer je ervoor kiest om deze te repareren ben je in iedergeval minder kwijt dan dit bedrag.

Galaxy Z Fold 2 laten repareren door Fixers

Is je samsung Galaxy Z Fold 2 kapot? Aarzel dan niet en laat je telefoon toestel maken door de specialistische monteurs van Fixers. Als je beslist hem te laten repareren door onze monteurs kun je het beste even bellen of een afspraak online inplannen. Zo wordt je namelijk tijdig geinformeerd wanneer onderdelen wel of niet op voorraad zijn. Je wilt immers niet voor niets komen. Heb je andere schade dan display / scherm schade? Of andere schade of mankementen aan je Samsung, dan je batterij vervangen? Bijvoorbeeld schade aan je selfie-camera's of schade aan je 5G ontvanger? Laat hem in dat geval zo spoedig mogelijk maken door de specialisten van Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores