0880040900

Samsung Galaxy S10 Scherm Reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw Samsung Galaxy S10 gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S10 met originele onderdelen. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy S10 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Galaxy S10 Scherm kapot? Kom langs bij Fixers!

Een kapotte telefoon is nooit leuk. Vooral niet wanneer je Galaxy S10 is gevallen en er direct allemaal barsten in je scherm zitten. Dit wil je natuurlijk direct laten repareren, maar je bent bang dat je dan je telefoon wekenlang kwijt bent! Geen zorgen, bij Fixers kun je direct zonder afspraak je Galaxy S10 komen langs brengen en we repareren een Samsung over het algemeen al zelfs binnen 1-3 werkdagen! Hierdoor kun je snel weer door het leven met een gemaakte Galaxy S10. Een Samsung is voor veel mensen een van de belangrijkste apparaten die ze hebben en die dagelijks wel tientallen keren gebruikt wordt. Hierdoor wil je zuinig zijn op je Galaxy S10 en deze laat je dan dus door specialisten zoals Fixers weer maken!

Verzekeringen en garantie voor jouw Galaxy S10

Bij de aankoop van jouw Galaxy S10, kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Daarnaast kan het zijn dat de scherm reparatie zelfs nog binnen de garantietermijn valt. Hierdoor kunnen wij zeer snel - vaak zelfs binnen 1-3 werkdagen en in sommige gevallen zelfs gratis jouw Galaxy S10 repareren. Kom bij ons langs met de verzekeringspapieren en we kunnen voor u uitzoeken of de reparatie binnen de verzekering van uw Samsung valt.

Snelle en goede service van Fixers

Bij Fixers geniet je altijd van de beste service. Onze service zorgt ervoor dat u in de meeste gevallen al weer binnen 1-3 werkdagen beschikt over een gerepareerde Galaxy S10. U kunt plaatsnemen in onze ontvangstruimte waar u ontvangen wordt met WiFi, gratis koffie, thee of fris en een uitleg welke reparatie er plaats zal vinden en hoe lang dit zal duren. We werken dan ook met kwaliteitsonderdelen waar u 3 maanden garantie op heeft. Kom langs in onze winkel zonder afspraak met uw Galaxy S10, loop gerust binnen en wij helpen u direct! Wilt u liever een afspraak maken of van tevoren even bellen, maak dan gebruik van de configurator hierboven en kies uw Galaxy S10 in de Samsung lijst.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap