0880040900

Samsung Galaxy S9 Batterij Vervangen

Meld je reparatie aan

Galaxy S9

Kappot accu? Laat je batterij vervangen!

Het is misschien wel het ergste probleem dat er is voor veel samsung gebruikers. Een batterij die niet goed meer werkt of een accu die eigenlijk al lang vervangen had moeten worden. Als fanatieke samsung gebruiker kun je niet meer een gehele dag surfen op het internet zonder dat je weer naar de lader moet lopen. Zo "mobiel" ben je niet meer als je Galaxy S9 niet langer dan een paar uur aan blijft? Laat je Galaxy S9 batterij vervangen! Heb je genoeg van het omlaag zetten van de resolutie, het steeds gebruik maken van de spaarstand van je Galaxy S9 en het steeds opletten op de batterij van samsung? Word je er ook moe van dat je steeds je vrienden of collega's om een samsung oplader moet vragen omdat jouw accu het niet meer doet? Kom langs bij onze winkel en zorg dat wij jouw samsung accu kunnen vervangen. Wij vervangen de batterij van jouw samsung over het algemeen binnen 30 minuten waardoor je weer snel buiten staat met een 'gloednieuwe' telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een samsung telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Galaxy S9 reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Galaxy S9 laten maken? Kom langs zonder afspraak of maak een afspraak via onze afspraakmodule via de configurator hierboven!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores