0880040900

Samsung Galaxy S9 Scherm Reparatie

Meld je reparatie aan

Galaxy S9

Galaxy S9 Scherm kapot? Kom langs bij Fixers!

Een kapotte telefoon is nooit leuk. Vooral niet wanneer je Galaxy S9 is gevallen en er direct allemaal barsten in je scherm zitten. Dit wil je natuurlijk direct laten repareren, maar je bent bang dat je dan je telefoon wekenlang kwijt bent! Geen zorgen, bij Fixers kun je direct zonder afspraak je Galaxy S9 langs brengen en we repareren een Samsung over het algemeen binnen 30 minuten! Hierdoor loop je morgen niet meer met een defecte scherm en kun je snel weer door het leven met een gemaakte Galaxy S9. Een Samsung is voor veel mensen een van de belangrijkste apparaten die ze hebben en die dagelijks wel tientallen keren gebruikt wordt. Hierdoor wil je zuinig zijn op je Galaxy S9 en deze laat je dan dus door specialisten zoals Fixers weer maken!

Valt de reparatie binnen jouw verzekering?

Het kan zijn dat de reparatie die je bij ons laat uitvoeren, gedekt is door de verzekeraar. Bekijk dit zeker en laat dit aan ons weten. Zo kunnen we je Galaxy S9 gratis repareren en ga je met een gloednieuwe scherm weer richting de uitgang. Als je bij het kopen van de telefoon een verzekering hebt afgesloten voor je scherm, dan ben je in de meeste gevallen verzekerd voor valschade of wanneer deze niet meer naar behoren werkt.

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw Galaxy S9 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw Galaxy S9 niet meer werkt en laat de Samsung reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Prijzen van Samsung Galaxy S9 Reparaties

Type Reparatie Prijs
LCD Scherm vervangen € 289,-
Backcover vervangen € 79,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 99,-
Frontcamera vervangen € 79,-
Waterschade behandeling € 59,-
Overige reparaties op aanvraag-
Diagnose maken € 29,95-


Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores