0880040900

Samsung reparatie Amsterdam

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Heeft u uw Samsung smartphone laten vallen en werkt je camera nu niet meer? Of heeft u uw Samsung tablet laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Fixers repareert vrijwel elk defect bij een Samsung apparaat. Kom langs bij een van onze vestigingen of kies voor onze opstuur service

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkels, voorheen de SmartphoneRepair stores:

Locaties Amsterdam

Adres: IJburglaan 1281, 1087GJ Amsterdam

Toon op de kaart

Adres: Claude Debussylaan 7-29, 1082MC Amsterdam

Toon op de kaart

Locaties Amstelveen

Adres: Binnenhof 43, 1181ZH Amstelveen

Toon op de kaart

Vakkundige Samsung reparatie Amsterdam

Voor een snelle en vakkundige Samsung reparatie Amsterdam bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij ons werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Met deze kennis kunnen zij vrijwel elke reparatie uitvoeren. Samsung heeft verschillende modellen, Fixers biedt voor elk model een oplossing. Kies voor onze samsung reparaties in Amsterdam!


Ophaalservice

Kiest u voor onze? PostNL komt dan voor ons uw defecte smartphone of tablet ophalen. Wanneer wij het apparaat hebben ontvangen beginnen onze monteurs vrijwel direct aan de reparatie. Het gerepareerde toestel wordt goed verpakt voor de retourzending. Voor de retourzending betaalt u slechts € 7,95, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Vul het in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald.

Opsturen

Wilt u liever het toestel zelf naar onze hoofdvestiging sturen? Dat kan! Verpak uw smartphone of tablet goed en vul alle benodigde gegevens in op het . Wanneer het pakketje gereed is raden wij aan om het aangetekend op te sturen. Een aangetekend pakketje is altijd verzekerd tot € 500,-. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Fixers

We simply make people happy! Dit doen wij dan ook graag, kom daarom langs Fixers met uw kapotte smartphone of tablet. Wij repareren uitsluitend met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij op elk reparatieonderdeel 3 maanden garantie. Heeft u vragen voor Fixers of wilt u gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons altijd vrijblijvend, of gebruik het . Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van de vestigingen van Fixers.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap