0880040900
Fixers ingang

Amsterdam Centrum

Van Woustraat 14 h, 1073 LL Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Amsterdam IJburg

IJburglaan 1281, 1087GJ Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Heb je jouw Samsung smartphone laten vallen en werkt je camera nu niet meer? Of heb je jouw Samsung tablet laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Fixers repareert vrijwel elk defect bij een Samsung apparaat. Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkels!

Vakkundige Samsung reparatie Amsterdam

Voor een snelle en vakkundige Samsung reparatie Amsterdam ben je bij Fixers aan het juiste adres. Bij ons werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Met deze kennis kunnen zij vrijwel elke reparatie uitvoeren. Samsung heeft verschillende modellen, Fixers biedt voor elk model een oplossing. Kies voor onze samsung reparaties in Amsterdam!

Fixers

We simply make people happy! Dit doen wij dan ook graag, kom daarom langs Fixers met jouw kapotte smartphone of tablet. Wij repareren uitsluitend met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij op elk reparatieonderdeel 3 maanden garantie. Heb je vragen voor Fixers of wil je gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons altijd vrijblijvend, of gebruik het . Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van de vestigingen van Fixers.

Samsung reparatie Amsterdam Centrum

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte device. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de Samsung reparatie van je Samsung S20, S10 of ander device scherm of batterij, Fixers is dichtbij!