0880040900

Samsung reparatie Arnhem

Meld je reparatie aan

Voor een Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres, of u nou een smartphone reparatie of tablet reparatie nodig heeft. Als reparatiespecialist lossen wij graag de schade op zodat uw apparaat na reparatie weer zo goed als nieuw is. Zo repareren wij met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Met de 24-uurs service van Fixers wordt uw Samsung smartphone of tablet binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor de ophaalservice of uw apparaat op te sturen naar onze hoofdvestiging. Wanneer wij uw apparaat hebben ontvangen beginnen wij met het onderzoeken en het repareren van uw Samsung apparaat. Voor een komt u naar Fixers!

Ophaalservice

Wanneer u heeft gekozen voor de ophaalservice haalt PostNL graag uw Samsung smartphone of tablet op voor ons. Wilt u gebruikmaken van de ? Vul dat het in! Doet u dit voor 16:30 uur, dan wordt uw apparaat de volgende dag al opgehaald. Voor de ophaalservice betaalt u enkel € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Opsturen

Liever uw Samsung apparaat opsturen naar Fixers? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee met uw apparaat naar onze hoofdvestiging. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending. Voor u het weet heeft u uw gerepareerde Samsung smartphone of tablet weer in huis.

Vakkundige Samsung reparatie Arnhem

Een Samsung reparatie wordt bij Fixers uitsluitend uitgevoerd methoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Uw toestel is na reparatie bij Fixers zo goed als nieuw. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elke smartphone reparatie uitvoeren. Wanneer u niet precies weet wat er defect is voeren wij onderzoek uit, een onderzoek is altijd kosteloos bij Fixers (m.u.v. vochtschade). Mocht u last hebben van vochtschade? Voor maar € 29,- voert Fixers een vochtschade onderzoek uit.

Fixers

Kies voor de service van Fixers, onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Een afspraak maken is bij Fixers niet nodig. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Samsung reparatie wordt uitgevoerd methoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Voor ‘smart service with a smile’ bent u bij Fixers aan het juiste adres. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of maak gebruik van het .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap