0880040900

Samsung reparatie Den Bosch

Meld je reparatie aan

Heeft u een kapotte tablet door een val? Hoor je de ander niet meer tijdens het bellen? Kan je geen foto’s meer maken met uw tablet of smartphone? Fixers is de geschikte reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop.

Adres Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 
5245NH Rosmalen
0880040900

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag
: 10:00-18:00
Woensdag
: 10:00-18:00
Donderdag
: 10:00-18:00
Vrijdag
: 10:00-18:00
Zaterdag
: 10:00-17:00
Zondag
: Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Snelle Samsung reparatie Den Bosch

Voor een snelle Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Kies voor de en kom langs of de wanneer u niet langs kunt komen. Dankzij onze ‘smart service’ streven wij er naar om uw apparaat zo snel mogelijk gerepareerd te retourneren.

Uw Samsung Klaar-terwijl-u-wacht service

Uw smartphone of tablet is in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Terwijl u wacht repareren onze monteurs uw samsung telefoon of tablet. Voor u het weet staat u buiten met een gerepareerde Samsung telefoon of tablet in uw handen.

Samsung Ophaalservice

Wanneer u uw Samsung apparaat wilt laten ophalen door een koeriersdienst hoeft u alleen het ophaalformulier in te vullen. U kiest de plek, of het nu op uw werk of bij u thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. Vult u verzendt u het formulier voor 16:30 uur, dan komen wij het toestel de volgende dag ophalen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Fixers? Geen probleem! Pak uw Samsung apparaat goed in en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. Vergeet daarnaast niet het in te vullen en mee te sturen!

Fixers

Bij Fixers wordt er uitsluitend met de hoogste kwaliteit Samsung onderdelen gerepareerd. Uw smartphone of tablet is dus na een Samsung reparatie Den Bosch als nieuw. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u van ons 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw reparatie. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 01 44 of te mailen naar . U kunt ook gebruikmaken van ons .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap