Samsung reparatie Den Bosch

  Heeft u een kapotte tablet door een val? Hoor je de ander niet meer tijdens het bellen? Kan je geen foto’s meer maken met uw tablet of smartphone? Fixers is de geschikte reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop.

  Adres Fixers 's-Hertogenbosch

  Balkweg 3
  5232 BT Den Bosch
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle Samsung reparatie Den Bosch

  Voor een snelle Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Kies voor de en kom langs of de wanneer u niet langs kunt komen. Dankzij onze ‘smart service’ streven wij er naar om uw apparaat zo snel mogelijk gerepareerd te retourneren.

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Uw smartphone of tablet is in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Terwijl u wacht repareren onze monteurs uw telefoon of tablet. Voor u het weet staat u buiten met een gerepareerde telefoon of tablet in uw handen.

  24-uurs service

  Kies voor de 24-uurs service van Fixers wanneer u niet langs een van onze servicepunten kunt komen. De servicepunten van Fixers zijn verdeeld over heel Nederland. Met de 24-uurs service wordt uw toestel binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd en geretourneerd. Voor de 24-uurs service heeft u twee opties: opsturen en ophaalservice.

  Ophaalservice

  Wanneer u uw Samsung apparaat wilt laten ophalen door een koeriersdienst hoeft u alleen het ophaalformulier in te vullen. U kiest de plek, of het nu op uw werk of bij u thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. Vult u verzendt u het formulier voor 16:30 uur, dan komen wij het toestel de volgende dag ophalen.

  Opsturen

  Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Fixers? Geen probleem! Pak uw Samsung apparaat goed in en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. Vergeet daarnaast niet het in te vullen en mee te sturen!

  Fixers

  Bij Fixers wordt er uitsluitend met de hoogste kwaliteit Samsung onderdelen gerepareerd. Uw smartphone of tablet is dus na een Samsung reparatie Den Bosch als nieuw. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u van ons 12 maanden garantie. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw reparatie. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 01 44 of te mailen naar . U kunt ook gebruikmaken van ons .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap