0880040900

Samsung reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Heeft u uw Samsung tablet laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Werkt de camera niet meer van uw Samsung smartphone? Of heeft u last van een ander defect? De monteurs van Fixers staan klaar om het defecte apparaat te ontvangen en te repareren. Er wordt alleen gerepareerd me thoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Na reparatie is uw telefoon weer als nieuw.

Opstuur service

U wilt natuurlijk dat uw telefoon of tablet zo snel mogelijk is gerepareerd. Zo begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is dat u uw telefoon voor een lange tijd kwijt bent. Daarom biedt Fixers de opstuur service. Hier repareren wij uw Samsung smartphone of tablet binnen zo snel mogelijk na ontvangst. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie bij Fixers. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Wilt u gebruik maken van de ? Kies dan voor de ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u graag wilt dat uw pakketje wordt opgehaald. U kiest de plek en een koeriersdienst komt voor ons het pakketje ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. Wanneer dit gebeurt voor 16:30 uur wordt het defecte apparaat de volgende dag al opgehaald. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde apparaat thuis.

Opsturen

Wanneer u het pakket liever zelf wilt opsturen naar Fixers is dat geen probleem. Het enige wat u moet doen is het ingevulde mee te sturen met uw defecte smartphone of tablet. Pak uw apparaat goed in voordat u het naar het postkantoor brengt. Stuur het pakket daarnaast aangetekend, op die manier is het pakket tot € 500,- verzekerd.

Snelle en vakkundige Samsung reparatie Den Haag

Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Zo werken er uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Dankzij deze kennis en kunde kunnen zij vrijwel elk defect repareren.

Fixers

De monteurs van Fixers bieden voor uw Samsung smartphone of tablet een vakkundige en snelle reparatie uit. Voor een Samsung reparatie Den Haag komt u dus naar Fixers. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Wilt u meer informatie over uw reparatie of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen. Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van het contactformulier. Kijk onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap