0880040900

Samsung reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Samsung is al jaren bekend om zijn telefoons, tablets en laptops. Zo zijn ze verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Jammer genoeg komen schades ook voor in verschillende gedaantes. Gelukkig is Fixers reparatiespecialist en kunnen zij vrijwel elk Samsung defect repareren. Elke Samsung reparatie wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen gerepareerd. Na reparatie is uw apparaat weer als nieuw!

Meld hier je reparatie aan

Snelle Samsung reparatie Dordrecht

Wij, van Fixers, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is wanneer u uw smartphone, tablet of laptop lang kwijt bent voor reparatie. Daarom bieden wij snelle reparatieservices aan. Met de 24-uurs service heeft u snel uw gerepareerde Samsung Apparaat terug. Wij zijn er voor vrijwel elke reparatie en kunnen meteen beginnen met de reparatie dankzij onze ruime voorraad. Wanneer wij het onderdeel niet op voorraad hebben kunnen wij in de meeste gevallen alsnog de volgende dag na bestelling van het onderdeel de reparatie uitvoeren. Kies dus voor de van Fixers.

24-uurs service

Wanneer u gebruik wilt maken van de 24-uurs service heeft u twee opties, namelijk op laten halen of zelf opsturen. Wanneer wij uw apparaat ontvangen beginnen wij meteen met het onderzoek. Nadat er duidelijk is wat er defect is nemen wij contact met u op betreft de reparatiekosten. Pas na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Zo weet u zeker dat u bij Fixers nooit voor verrassingen komt te staan. De prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom dus voor een , of naar Fixers!

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u graag wilt dat een koeriersdienst uw Samsung apparaat komt ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. Wanneer u dit doet voor 16:30 uur wordt uw apparaat de volgende dag al opgehaald. Zo weet u zeker dat u uw Samsung telefoon, tablet of laptop snel terug hebt.

Opsturen

Wanneer u liever zelf uw smartphone, tablet of laptop naar het postkantoor brengt is dat geen probleem. Zorg er voor dat uw Samsung apparaat goed is ingepakt zodat er geen onnodige schade ontstaat. Stuur het aangetekend op naar het hoofdkantoor van Fixers, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Vergeet daarnaast niet het ingevulde mee te sturen, hier staan alle benodigde gegevens op.

Fixers

Fixers biedt een snelle reparatieservice, ‘service with a smile’ en kwaliteit. Zo wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Na reparatie van uw apparaat is uw apparaat weer als nieuw. Om de kwaliteit van de onderdelen te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel, stuur een mail of maak gebruik van het .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1344 reviews op trustpilot
Marike Nuyten
28 juli 2021
Super geholpen

Super geholpen! Ik kwam voor een protector voorzijde telefoon, die werd netjes gezet. Mijn telefoon is een paar dagen later thuis kapot gevallen, ik kreeg wat goede tips, eerd snel geholpen en binnen no tima had ik een nieuw toestel. Aardige jongens, goede en snelle service. Ik kom zeker terig, dank jullie wel! Groetjes!

Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap