Samsung reparatie Enschede

  Voor een Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een tablet of smartphone. Een van de meest voorkomende reparaties is het scherm, het glas is dan gebarsten. Een val kan hiervan de oorzaak zijn, eveneens kan een val voor andere defecten zorgen. Wij onderzoeken kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade).

  Kies een apparaat

  Vakkundige en snelle Samsung reparatie Enschede

  Voor een vakkundige en snelle service bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij repareren alleen met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen, zo staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Op elke reparatie krijgt u maar liefst 12 maanden garantie! Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om een . Kom snel langs met uw kapotte smartphone of tablet.

  24-uurs service

  Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze vestigingen te komen? Kies dan voor onze . Na ontvangst van uw apparaat gaan wij uit op onderzoek. Binnen 24 uur heeft u uw apparaat gerepareerd terug. U heeft twee opties: of .

  Ophaalservice

  Wanneer u kiest voor onze houdt dit in dat wij uw apparaat op komen halen. Na ontvangst onderzoeken wij meteen het toestel of de tablet. Zo komt u bij Fixers nooit voor verassingen te staan. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen.

  Opsturen

  Kunt u gedurende de dag niet aanwezig zijn op één plek? Kies er dan voor om uw apparaat . Verpak de smartphone of tablet goed in voor verzending, laat aan de buitenkant niet zien dat het om een smartphone of tablet gaat. Stuur daarnaast het pakketje altijd aangetekend op, dan is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

  Fixers

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw kapotte Samsung smartphone of tablet te ontvangen, ‘Service with a smile!’. Voordat wij over gaan tot reparatie voeren wij onderzoek uit naar het defect. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie! Heeft u vragen? Stuur dan een , of of maak gebruik van het van Fixers. Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 20 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap