0880040900

Samsung reparatie Enschede

Meld je reparatie aan

Voor een Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met 100% hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een tablet of smartphone. Een van de meest voorkomende reparaties is het scherm, het glas is dan gebarsten. Een val kan hiervan de oorzaak zijn, eveneens kan een val voor andere defecten zorgen. Wij onderzoeken naar het defect.

Meld hier je reparatie aan

Vakkundige en snelle Samsung reparatie Enschede

Voor een vakkundige en snelle service bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij repareren alleen met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen, zo staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Op elke reparatie krijgt u maar liefst 3 maanden garantie! Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om een . Kom snel langs met uw kapotte smartphone of tablet.

Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze vestigingen te komen? Kies dan voor onze . Na ontvangst van uw apparaat gaan wij uit op onderzoek.

Wanneer u kiest voor onze houdt dit in dat wij uw apparaat op komen halen. Na ontvangst onderzoeken wij meteen het toestel of de tablet. Zo komt u bij Fixers nooit voor verassingen te staan. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen.

Opsturen

Kunt u gedurende de dag niet aanwezig zijn op één plek? Kies er dan voor om uw apparaat . Verpak de smartphone of tablet goed in voor verzending, laat aan de buitenkant niet zien dat het om een smartphone of tablet gaat. Stuur daarnaast het pakketje altijd aangetekend op, dan is uw pakket tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw kapotte Samsung smartphone of tablet te ontvangen, ‘Service with a smile!’. Voordat wij over gaan tot reparatie voeren wij onderzoek uit naar het defect. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie! Heeft u vragen? Stuur dan een , of of maak gebruik van het van Fixers. Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap