0880040900
Fixers ingang

Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Heeft u een kapotte tablet door een val? Hoor je de ander niet meer tijdens het bellen? Kan je geen foto’s meer maken met uw tablet of smartphone? Fixers is de geschikte reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop.

Snelle Samsung reparatie Rosmalen

Voor een snelle Samsung reparatie in Rosmalen bent u bij Fixers aan het juiste adres. Kies voor de en kom langs of de wanneer u niet langs kunt komen. Dankzij onze ‘smart service’ proberen wij altijd om uw apparaat zo snel mogelijk gerepareerd te retourneren. Wij versturen uw device altijd verzekerd op.

Uw Samsung Klaar-terwijl-u-wacht service

Uw smartphone of tablet is in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen gemaakt en gerepareerd. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Terwijl u wacht repareren onze monteurs uw samsung telefoon of tablet. Voor u het weet staat u buiten met een gerepareerde Samsung device telefoon of tablet in uw handen.

Ophaalservice Samsung

Wanneer u uw Samsung telefoon wilt laten ophalen door een koeriersdienst hoeft u alleen het ophaalformulier in te vullen. U kiest de plek, of het nu op uw werk of bij u thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen. Vult u verzendt u het formulier voor 16:30 uur, dan komen wij het toestel de volgende dag ophalen. Wij halen uw samsung altijd verzekerd op en versturen deze ook verzekerd en gerepareerd weer terug naar je desgewenste adres.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Fixers? Geen probleem! Pak uw Samsung apparaat goed in en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. Vergeet daarnaast niet het in te vullen en mee te sturen!

Fixers

Bij Fixers wordt er uitsluitend met de hoogste kwaliteit Samsung onderdelen gerepareerd. Uw smartphone of tablet is dus na een Samsung reparatie Rosmalen als nieuw. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u van ons 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw reparatie. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 01 44 of te mailen naar . U kunt ook gebruikmaken van ons .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores