Samsung reparatie Soest

  Heeft u een Samsung tablet of Samsung smartphone en heeft een van de twee schade opgelopen? Fixers lost het graag voor u op. Misschien zat uw nichtje rustig te spelen totdat ze hoorde dat er een chips zak open ging. Enthousiast sprong ze op terwijl ze vergat dat ze de Samsung tablet op haar schoot had. Op dat moment is het te laat, de tablet kwam tegen de salontafel aan. Het scherm is nu gebarsten en u heeft geen idee wat u nu moet doen. Dit had ook met uw Samsung smartphone kunnen gebeuren als uw nichtje daarop uw favoriete spel aan het spelen was. Nu wilt u zo snel mogelijk een reparatiebureau vinden voor uw . Fixers is de oplossing dankzij de snelle reparatieservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle Samsung reparatie Soest

  Wanneer u denkt ‘ik wil mijn Samsung smartphone of tablet laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ is Fixers het antwoord. Samsung reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met 100% hoogste kwaliteit onderdelen. Na een Samsung reparatie bij Fixers is uw Samsung tablet of smartphone weer zo goed als nieuw. Daarnaast krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk Samsung defect oplossen.

  Samsung reparatie Soest, waar moet ik zijn?

  Voor een Samsung reparatie Soest bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Maak gebruik van onze en laat uw defecte Samsung smartphone of tablet ophalen op een door u gekozen locatie. Na ontvangst van uw apparaat beginnen wij met het onderzoek en reparatie. Binnen 24 uur wordt uw apparaat retour gestuurd, zo bent u voor een snelle reparatieservice bij Fixers aan het juiste adres.

  24-uurs service

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een vestiging te komen van Fixers kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Dit houdt in dat u kiest voor de ophaalservice of zelf uw apparaat opstuurt. Wilt u gebruikmaken van de ophaalservice? Vul dan het in en kies een locatie uit waar uw apparaat opgehaald moet worden. Een koeriersdienst komt voor Fixers uw Samsung smartphone of Samsung tablet ophalen. Liever zelf opsturen kan ook, vul het in en stuur het met uw apparaat mee naar Fixers. De monteurs van Fixers beginnen gelijk met onderzoek en reparatie wanneer wij uw apparaat hebben ontvangen. Binnen 24 uur wordt uw apparaat onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een Samsung smartphone of tablet lang kwijt te zijn, met onze snelle reparatieservice heeft u uw apparaat snel gerepareerd terug.

  Waarom Fixers?

  ‘We simply make people happy!’. Zo geven wij eerlijk advies en bieden wij een snelle service. Wanneer u bijvoorbeeld niet weet wat er defect is bent u bij Fixers ook aan het juiste adres. Zo onderzoeken onze monteurs uw Samsung smartphone of tablet kosteloos. Met uitgang van vochtschade, bij waterschade kunt u kiezen voor een waterschade onderzoek (€ 29,-). Hier wordt uw apparaat chemisch gereinigd en onderzocht op eventuele defecten. Waarom u Fixers moet kiezen voor uw Samsung reparatie:

  • Onderzoek is kosteloos, erg handig wanneer u niet weet wat er defect is
  • Snelle reparatieservice
  • Eerlijk advies en duidelijke uitleg
  • All-in prijzen (inclusief BTW en montagekosten)
  • 12 maanden garantie
  • Originele onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

  Veelvoorkomende Samsung reparaties

  De meest voorkomende Samsung reparatie is een scherm reparatie. Gelukkig bent u voor een Samsung reparatie Soest bij Fixers aan het juiste adres. Glas breekt eenmaal snel bij een val. Wanneer u bijvoorbeeld een waterglas laat vallen op de grond heeft u geluk wanneer het niet breekt. Dit geldt hetzelfde voor een Samsung smartphone of tablet. Andere veel voorkomende reparaties zijn het vervangen van de laadconnector of camera. Weet u niet wat er precies defect is? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect. Dankzij jaren ervaring kunnen zij vrijwel elk defect repareren.

  Kosten Samsung reparatie

  De kosten van een Samsung reparatie variëren per type Samsung apparaat en reparatie. en bekijk de reparatietarieven. De tarieven bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Alle reparatietarieven bij Fixers zijn all-in tarieven, dit houdt in dat de BTW en montage kosten in de prijs zijn inbegrepen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap