0880040900

Samsung S21 reparatie

Meld je reparatie aan

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Voor elke Samsung S21 reparatie die u nodig heeft, wij helpen u verder. De Samsung Galaxy S21 is volgens ons een waardevolle opvolger van de Galaxy S20. Het heeft verbeterde specs van de Samsung S21. Uiteraard is het toestel ook iets duurder dat komt door de onderdelen die erin verwerkt zijn.

Samsung S21 - drievoudige camera reparatie

Er is altijd genoeg ruimte voor nieuwe fotos en video. Dit komt omdat de Samsung Galaxy S21 een Tripple camera module heeft verwerkt in het toestel. Toch komt het regelmatig voor dat mensen vergeten het toestel schade vrij te houden. In zo’n geval is het mogelijk dat de dure camera dat is voorzien van een 12 Megapixel hoofdcamera en een ultra wide camera van 64 megapixel kapot gaat. Je kunt er zelfs voor kiezen om een vierde cameralens erbij te nemen! Uiteraard maakt dit de kans op schade extra groot en is dan ook extra verveld als het niet correct meer functioneerd.

Samsung S21 display laten maken

Samsung heeft al jaren het prachtige display hoog in het vaandel staan als het gaat om doorontwikkelingen. Dit heeft ook weer de lat-hoog gelegd bij de Galaxy S21. Het omoled beeldscherm is ideaal om foto’s en filmpjes te bekijken. Maar toch kan het gebeuren dat het toestel kapot gaat of je je mobiel laat vallen op een harde grond. In dat geval kan je scherm kapot gaan of zelfs barsten! Dat is reuze zonde van je nieuwe S21 Samsung toestel!.

Samsung S21 Repareren

Zoals je weet is het Samsung Galaxy S21 erg veelzijdig en perfect in de afwerking van het toestel. Maar we zien het regelmatig dat de vernieuwde camera of het display kapot valt. Ook zien we regelmatig dat mensen hun behuizing laten maken omdat er simpelweg teveel barsten inzitten die ze willen maken. Wat vooral erg vervelend is als de selfie-camera kapot gaat en je niet meer dat kunt gebruiken om mooie foto’s te schieten. In dat geval wil je het laten repareren.

Samsung S21 batterij vervangen

Nog een belangrijke functie van de Samsung S21 is de batterij en de oplader. De Samsung Galaxy S21 heeft namelijk een batterij / accu van 4000mAH. Er zijn dus wel verbeteringen qua batterijduur. Maar soms gebeurt het toch dat de batterij na verloop van tijd sneller leeg gaat. En je niet meer optimaal kunt genieten van de batterij duur. In dat geval is het belangrijk om je accu zo snel mogelijk te vervangen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores