0880040900

Smart-Repair.nl overgenomen door Fixers

Meld je reparatie aan

Smart-Repair.nl en Fixers zijn gefuseerd! Dat betekent dat je nu voor al je reparaties terecht kunt bij Fixers! Door het beste van twee werelden te combineren, kunnen we onze klanten nu nóg beter helpen, zowel privé als zakelijk. Mét garantie en in veel gevallen zelfs gedekt door de verzekeraar.

"Klanten kunnen zelf kiezen wat voor hen het makkelijkst is", aldus Pieter Leeuw, mede-oprichter van Fixers Group. "We bieden hiervoor vanaf nu de ‘Your Place’ en ‘My Place’ optie. Met de eerste optie kiezen klanten voor het even langsbrengen of opsturen van beschadigde devices naar een van onze vestigingen. Op de website kun je precies zien in welke gevallen dat het handigst is. Met de tweede optie, ‘My Place’, kiezen klanten voor onze mobiele brigade, die snel aan huis of kantoor komt en het probleem ter plekke oplost of, indien nodig, ter reparatie meeneemt en weer terugbrengt. Simpeler konden we het niet maken."

Kom langs in onze Fixers winkels!

Door de overname van Smart-Repair kunnen we onze klanten nu nog beter faciliteren door heel Nederland! Bekijk hieronder onze populairste locaties of Vind jouw dichtstbijzijnde locatie!

  • Nieuw-Vennep: Haverstraat 39
  • Leiden: Haarlemmerstraat 239
  • Blaricum: Torenlaan 9
  • Utrecht: Herculesplein 243
  • Den Bosch: Balkweg 3
  • Sliedrecht: Prisma 101a

Wat verandert er voor u?

Helemaal niets! U kunt nog steeds terecht voor al uw reparaties van zowel telefoons, tablet, laptops en computers. Vaak kunnen we deze reparaties al binnen 30 minuten realiseren in één van onze winkels door heel Nederland! Er gaan jaarlijks zo’n twee miljoen devices kapot. Het vervangen van je oude toestel is steeds minder logisch. Niet alleen omdat nieuwe modellen steeds minder vernieuwende features hebben, maar ook zorgt de ‘koppel verkoop’ van abonnement met smartphone tegenwoordig voor een BKR-notering. Voor Fixers en het bedrijfsleven is daarnaast een andere overweging van belang, namelijk de circulaire economie. De productie van smartphones kost enorm veel energie, veel meer dan het gebruik van devices. Dat is simpelweg slecht voor het milieu en daarom is het goed om lang met je (mobiele) devices te doen. Een kapotte smartphone kun je vaak prima laten repareren. Dat is beter voor mens en milieu vinden wij bij Fixers.

Smart-Repair was één van de autoriteiten op het gebied van device repairing in heel Nederland. Van iPhones tot iPads, van Samsung Galaxy telefoons tot aan PC's van HP. Eigenlijk voor elke reparatie kon u terecht bij Smart-Repair.nl. Hierin is niet verandert. Voor dezelfde problemen en reparaties kunt u nu terecht bij Fixers.nl, jouw partner in device repairing!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap