0880040900

Smartphone reparatie Leiden

Meld je reparatie aan

SmartPhone reparatie Leiden

Voor elke smartphone reparatie Leiden heeft Fixers.nl de oplossing! Omdat wij voor alle smartphones de onderdelen op voorraad hebben kunnen wij onze belofte waar maken, wij repareren namelijk standaard binnen 30 minuten! Terwijl de monteur bezig is met uw smartphone reparatie Leiden kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lounge. Met een goede kop koffie en de krant van vanmorgen is uw smartphone weer terug voordat u het door heeft!

Meld hier je reparatie aan

SmartPhone reparatie Leiden

Terwijl u rustig wacht in onze lounge is de monteur bezig met uw smartphone reparatie Leiden. Dat is de service van Fixers.nl! Binnen slechts 30 minuten zorgen wij er voor dat uw smartphone weer klaar is. Fixers.nl werkt enkel met monteurs die speciale training hebben gehad voor de reparaties aan tablets en smartphones. U kunt er dus van uit gaan dat er altijd een ervaren persoon aan uw reparatie werkt. Buiten deze snelle service krijgt u ook nog eens 3 maanden garantie op uw smartphone reparatie Leiden!

SmartPhone reparatie Leiden

Wanneer u een defect heeft aan uw Nokia smartphone kunt u deze ook gewoon bij Fixers brengen! Met dank aan ons grote centrale magazijn hebben wij de beschikking over alle onderdelen voor uw smartphone reparatie Leiden! Voor andere smartphones dan iPhone’s en Samsung Galaxy’s is het wel noodzakelijk om even een afspraak te maken zodat wij kunnen zorgen dat de juiste onderdelen aanwezig zijn wanneer u langskomt. Wel zo fijn toch?

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw smartphone? Bel dan met onze monteurs via 088 004 0900. Wij helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt.

Meer in Leiden:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap