0880040900

Supersnelle laptop werkgeheugen upgrade!

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Laptop Upgrade Werkgeheugen

Hieronder vind je de tarieven voor de werkgeheugen upgrades voor Windows computers. Deze tarieven zijn inclusief het werkgeheugen en het inbouwen hiervan. Je kunt je computer of laptop langs brengen bij ons repair store in Nieuw-Vennep of hieronder aanmelden voor een gratis verzending via PostNL.

  • Binnen één werkdag geregeld
  • 3 maanden garantie
  • geen verlies van bestanden

Heb je toch een vraag over de upgrade van je computer? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen over werkgeheugen upgrade’s

Niet is vervelender dan een laptop die traag is. De oorzaak is vaak onvoldoende werkgeheugen. De laptop heeft dit soort geheugen nodig om te kunnen functioneren. Het werkgeheugen, beter bekend als RAM-geheugen, schijft namelijk tijdelijk data in het geheugen, zodat programma’s kunnen draaien en processen kunnen worden uitgevoerd. Verwissel de termen werkgeheugen en opslagruimte dus niet!

Meer werkgeheugen zorgt ervoor dat uw laptop sneller werkt. Vindt u uw laptop te traag? Dan biedt een laptop ram upgrade van Fixers uitkomst. Wilt u juist meer opslagruimte? Ook dan staat Fixers voor u klaar. Binnen no time weer op geholpen voor een helder tarief! Fixers – smart service with a smile.

Ram upgrade laptop terwijl u wacht

Fixers helpt u snel weer op weg. In de tijd dat u een kopje koffie (of thee) drinkt, voeren onze monteurs een ram upgrade voor uw laptop uit. Binnen 60 minuten kunnen wij in de meeste gevallen het werkgeheugen van uw laptop opschonen en upgraden. U hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. Loop dus gerust eens binnen bij één van onze servicepunten bij SWOOP.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap