iPhone geen wifi?

Als je iPhone geen wifi heeft kun je hem nog wel gebruiken maar zijn er een aantal ongemakken. Om met een iPhone snel te kunnen internetten heb je al snel een wifi verbinding nodig. Verbinding met een wifi netwerk voorkomt ook extreem hoge data kosten buiten een internetbundel.

De wifi problemen gaan vaak gepaard met problemen met de Bluetooth verbinding. Fixers is de oplossing als uw iPhone geen wifi heeft. Kies je iPhone model voor meer informatie of lees verder voor acties in de software die je iPhone mogelijk alweer van wifi kunnen voorzien.

iphone geen wifi

Software oplossingen

Als uw iPhone geen wifi heeft betekent dit niet altijd dat de iPhone kapot is. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen en mogelijk je probleem oplossen. Ten eerste kunt u proberen om de iPhone te herstellen door middel van een snelle reset, houdt de home- en aan/uit knop minimaal tien seconden tegelijkertijd in tot het scherm zwart wordt. De iPhone start opnieuw op en mogelijk werkt de Wi-Fi weer. Als dit niet werkt kun je proberen om de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen:

• Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Herstel netwerkinstellingen

Als de snelle reset en het herstellen van de netwerkinstellingen niet werken kun je altijd proberen om een harde reset op je iPhone uit te voeren. Denk er wel aan om vooraf een , zodat je geen bestanden als foto’s, contacten en andere gegevens verliest. De harde reset gaat als volgt:

• Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Wis alle inhoud en instellingen

Na het resetten kun je de eerder gemaakte om daarna te proberen of er nu wel wifi is. Als je op dit moment nog steeds geen Wi-Fi verbinding hebt, is hoogstwaarschijnlijk de Wi-Fi antenne van de iPhone kapot. Het toestel heeft hierdoor een reparatie nodig.

Wifi knop grijs?

Als u de wifi niet meer aan/uit kunt zetten bij instellingen en deze knop grijs kleurt (greyed out), dit defect kunnen wij verhelpen.

Fixers

Fixers heeft jarenlange ervaring in het repareren van iPhones en iPads. Bij Fixers kun je er voor kiezen om , gebruik te maken van de of het toestel. Als je langs komt is je toestel vaak dezelfde dag al weer gerepareerd! Bij de ophaalservice en zelf opsturen stuurt Fixers het toestel zo snel mogelijk na ontvangst al weer terug.

*De prijs van de reparatie hangt af van het type toestel

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

iPhone geen wifi?
  • Snelle reparatietijden
  • No cure, no pay
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie
  • Gecertificeerde technicians
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

• Getest door onze gecertificeerde reparateurs
  • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
  • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
iPhone geen wifi?

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone geen wifi?