0880040900

Breda

Wilhelminastraat 1, 4818SB Breda
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Een tablet is een draagbare computer alleen is een tablet wat makkelijker mee te dragen ergens naartoe. Daardoor is de kans dat er schade ontstaat zeker aanwezig en is snel gemaakt. Door een stoot of een val met de tablet kan er schade ontstaan en kan een er een defect optreden. Wij bij Fixers staan voor u 6 dagen per week klaar om uw tablet weer te repareren net als daarvoor. Bij Fixers kunt u altijd terecht voor vakkundige tablet reparaties.

Uw Tablet is Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt bij ons langskomen bij de vestiging in Breda voor een iPad of andere tablet reparatie. U tablet is snel gerepareerd meestal binnen 1 tot 3 werkdagen. Voordat u het weet staat u weer buiten met een gerepareerde tablet in uw handen. Wist u dat u altijd 3 maanden garantie krijg na een reparatie?

Stuur uw kapotte tablet op service

Soms is het lastig langs te komen bij ons in de winkel in Breda. In dat geval kunt u gebruik maken van de opstuur service van Fixers. Zo heeft u zelf in de hand wanneer je jouw kapotte tablet naar ons opstuurt en wanneer je jouw tablet weer komt halen. Zo ben je nooit afhankelijk van de openingstijden. Wel zijn onze openingstijden erg gunstig. Na ontvangst wordt uw tablet weer goed onderzocht en ook getest en gerepareerd.

Tablet Ophaalservice


Wanneer u kiest voor onze ophaalservice hoeft u alleen het in te vullen. Hier kiest u de plek waar het toestel opgehaald moet worden, of het nu op uw werk is, thuis of ergens anders. De enige voorwaarde is dat u aanwezig bent op deze plek met uw iPad. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald door onze koeriersdienst.

Opsturen van uw iPad

Liever zelf opsturen naar Fixers, dat kan! Vul het in en stuur het met uw tablet mee op naar de hoofdvestiging. Pak uw iPad goed in en stuur het pakket aangetekend op. Zo is een aangetekend pakket verzekerd tot € 500,-.

Vakkundige iPad reparatie Rosmalen

Bij Fixers bent u voor een vakkundige iPad reparatie aan het juiste adres. De monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect oplossen. Kom langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaalservice wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Fixers Rosmalen

Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke 3 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw , en ? Wilt u meer informatie over uw iPad reparatie? Neem dan snel contact met ons op, u kunt ons vrijblijvend bellen, mailen of maak gebruik van het .