0880040900

Tablet reparatie Leiden

Meld je reparatie aan

Tablet reparatie Leiden?

Voor elke tablet reparatie in Leiden heeft Fixers.nl een oplossing! Omdat we voor het gros van alle tablet de onderdelen op voorraad hebben kunnen we de belofte altijd waar maken, we repareren namelijk standaard binnen 30 minuten! Terwijl de reparateur bezig is met uw tablet te repareren in Leiden kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lounge. Met een goede kop koffie of thee is uw tablet weer terug voordat u het weet!

Meld hier je reparatie aan

Tablet reparatie Leiden

Terwijl u rustig wacht in onze lounge is de Fixers reparateur bezig met uw tablet reparatie Leiden. Dat is de service van Fixers.nl! Binnen slechts 30 minuten zorgen wij er voor dat uw tablet weer klaar is. Fixers.nl werkt enkel met monteurs die speciale training hebben gehad voor de reparaties aan tablet. U kunt er dus van uit gaan dat er altijd een ervaren persoon aan uw reparatie werkt. Buiten deze snelle service krijgt u ook nog eens 3 maanden garantie op uw tablet reparatie Leiden!

Tablet reparatie Leiden

Wanneer u een defect heeft aan uw Tablet kunt u deze ook gewoon bij Fixers brengen! Met dank aan ons grote centrale magazijn hebben wij de beschikking over alle onderdelen voor uw tablet reparatie Leiden! Geen enkele tablet is voor ons te gek, maar het is wel noodzakelijk om een afspraak te maken zodat we kunnen zorgen dat de juiste onderdelen aanwezig zijn wanneer u langskomt. Wel zo fijn toch? Bovendien zorgen we dat het dan op dat moment niet te druk is in de winkel om uw tablet te laten repareren.

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw tablet? Bel dan met onze Fixers monteurs via telefoonnummer 088 004 0900. We helpen u graag verder! Toch liever een gezicht bij het verhaal? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt.

Meer reparaties in Leiden:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap