0880040900

iPad Reparatie? iPad Scherm Vervangen

Meld je reparatie aaniPad reparatie

Is het scherm van je iPad gebarsten? Geen probleem! Wij hebben de onderdelen voor álle iPads gewoon op voorraad. Kom bij ons langs of meld je iPad reparatie aan voor een gratis en verzekerde verzending. Wij repareren je iPad vervolgens binnen 1-3 werkdagen met originele onderdelen.

Heb je een vraag over de reparatie van je iPad? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Is uw iPad scherm kapot? Werkt de microfoon van uw iPad niet meer? Of ondervindt u een ander defect? Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle soorten iPad reparatie snel uit te voeren. Het is dan ook mogelijk om voor uw iPad reparatie bij het kantoor van Fixers!

Met de hoogste kwaliteit onderdelen en ervaren technici wordt een iPad reparatie altijd met de hoogste concentratie en veiligheidsmaatregelen uitgevoerd. Na elke reparatie staan alle gegevens nog op de iPad en is er geen sprake van gegevensverlies. Fixers voert elk type iPad reparatie zonder problemen uit. Ook voor softwareproblemen aan de iPad kunt u terecht bij Fixers.

De iPad reparaties worden uitgevoerd met scherpe tarieven en de hoogste kwaliteit onderdelen Als u niet precies weet welke iPad reparatie uw probleem oplost, onderzoekt Fixers de iPad op eventuele defecten. Als er een reparatie nodig is, communiceren wij dit met u voordat we overgaan tot reparatie.

iPad reparatie door Fixers

Het repareren van een iPad is een van onze specialismen. Niet voor niets zijn wij door Apple zelf geselecteerd om als Service Provider reparaties uit te voeren van uiteenlopende apparaten. Zo repareren wij onder andere defecten aan de iPad. Inmiddels zijn er al vele modellen van deze tablet verschenen. Heeft je iPad een reparatie nodig? Je bent met alle versies van de iPad bij ons aan het juiste adres. Van de originele iPad tot aan de verschillende varianten van de iPad Pro: wij fixen ze allemaal. Je kunt bij ons terecht voor diverse services. Moet je iPad scherm worden vervangen? Of is je tablet toe aan een nieuwe batterij? Wij regelen het allemaal goed en snel voor je. Daarom laat je jouw iPad reparatie uitvoeren door Fixers.

Waarom kies je voor een iPad reparatie bij Fixers?

Fixers is een speciaal door Apple geautoriseerde Service Provider. Ook voor reparaties aan je iPad kun je bij ons terecht. Wij zijn specialist in reparaties en hebben jarenlange ervaring als het gaat om het repareren van uiteenlopende Apple producten. Tevens beschikken wij over de juiste machines om specialistische reparaties mee uit te voeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld je iPad glas herstellen met behulp van een speciale lasermachine. Wij zijn een ware iPad chirurg. Wat de diagnose ook is, wij zorgen voor de juiste oplossing. Zo is jouw iPad binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw. Bovendien leveren wij duurzame resultaten waar je weer jaren mee vooruit kunt.

iPad scherm vervangen of iPad scherm reparatie

Er zijn verschillende iPad reparaties die je door ons kunt laten uitvoeren. Eén van de meest voorkomende problemen is een iPad met kapot scherm. Een ongelukje kan altijd gebeuren, en ieder model iPad scherm kan kapot gaan. Soms overleeft je tablet de val, andere keren is er een scheur of barst ontstaan in het scherm. In dat geval moet je jouw iPad laten repareren. Wij kijken of dit mogelijk is. Lukt het niet? Dan gaan we het scherm van je iPad vervangen. Een iPad scherm vervangen levert kosten op. Wij zorgen ervoor dat de kosten voor de iPad scherm reparatie zo laag mogelijk blijven. Ook bij andere reparaties profiteer je van onze scherpe tarieven.

Een nieuw scherm voor iedere iPad?

Bij Fixers kun je een nieuw scherm laten plaatsen op ieder model iPad. Of je nu nog over het allereerste model beschikt of over het meest recente model, wij kunnen je tablet voor je fixen. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor:

  • Een iPad 2018 scherm reparatie
  • iPad 2017 scherm vervangen
  • iPad 2019 scherm vervangen
  • iPad LCD scherm vervangen
  • iPad Mini scherm vervangen
  • iPad 4 scherm laten maken
  • iPad Pro reparatie
  • iPad 1 glas vervangen
  • iPad 2 scherm reparatie
  • iPad 3 glas reparatie

Welke iPad je ook hebt, Fixers helpt je. Wij zorgen ervoor dat je iPad perfect wordt hersteld.

iPad kapot? Ligt het aan de batterij?

Een ander vaak voorkomend probleem is een defect aan de accu van de iPad. Iedere batterij zal na verloop van tijd steeds vaker moeten worden opgeladen. Daar ontkom je nu eenmaal niet aan, hoe goed de kwaliteit van de accu ook is. Wij kunnen je iPad batterij vervangen. Dit doen wij voor ieder model. Een nieuwe batterij geeft je tablet een nieuw elan. Je hebt hierna weer lange tijd plezier van je tablet. Laat jouw iPad accu vervangen als je tablet snel uitvalt, vaak opgeladen moet worden of als het apparaat uitvalt terwijl de levensduur nog op 20% tot 30% staat.

De aan/uit knop van je iPad doet het niet meer

Het is één van de meest vervelende iPad defecten: de aan/uit knop werkt niet. In dit geval is een reparatie van je iPad niet altijd nodig. Op onze blog vertellen we je meer over wat je kunt doen als deze knop het niet meer lijkt te doen. Je zou je iPad ook kunnen besturen met behulp van AssistiveTouch. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je liever gewoon een goed functionerende aan/uit knop hebt op je iPad. Mocht de aan/uit knop van bijvoorbeeld je iPad Air echt kapot zijn, dan repareren wij deze graag voor je.

iPad dock connector vervangen

Merk je dat jouw tablet minder goed oplaadt? Of laadt je tablet zelfs helemaal niet meer op? Dit probleem kan veroorzaakt worden door een defect aan de dock connector van je iPad. Deze oplaad poort maakt het mogelijk om stroom naar je batterij te krijgen. Als het schoonmaken van deze dock connector geen verbetering oplevert, zal een iPad reparatie nodig zijn. Deze reparatie kunnen wij voor je uitvoeren.

iPad geluidsproblemen

Ook op een iPad kunnen geluidsproblemen ontstaan. Defecten aan de geluidsweergave behoren tot de meest voorkomende problemen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een kapotte speaker. Wij kunnen je iPad luidspreker voor je vervangen. Maar niet voordat we eerst de juiste diagnose hebben gesteld. Het is goed mogelijk dat iets anders de geluidsproblemen veroorzaakt. Zo kan de hierboven genoemde dock connector ook voor problemen zorgen op het gebied van geluid. Wij zorgen altijd voor de juiste oplossing. Dit doen wij voor ieder iPad probleem dat zich maar voor doet.

iPad repair of zelf oplossen?

Wij moedigen onze klanten altijd aan om eerst zelf te proberen het probleem op te lossen. Op onze blog staan diverse artikelen die je uitleggen wat je kunt doen om een defect te verhelpen. Soms is het opnieuw opstarten van je tablet voldoende om een probleem op te lossen. Op deze simpele manier kun je jezelf ook nog kosten besparen. Kijk daarom altijd even op onze blog of er iets is wat je zelf kunt doen. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd bij ons aankloppen voor een iPad reparatie. Wij helpen je graag en snel.

iPad service prijzen lager dan ooit bij Fixers

Fixers is jouw specialist op het gebied van Apple gadgets. Al meerdere jaren helpen wij mensen bij hun iPad problemen. Niet voor niets zijn wij door Apple geautoriseerd om diverse problemen op te lossen. Je kunt jouw iPad gratis naar ons opsturen, maar het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan één van onze service points. Wij zorgen ervoor dat jouw tablet dezelfde dag nog gerepareerd wordt door één van onze gecertificeerde technische medewerkers. Breng een bezoekje aan onze website en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores